Η ECCO παρουσιάζει την NRL, την πρώτη συλλογή της Natacha Ramsay-Levi

H καταξιωμένη σχεδιάστρια εντάσσεται στην εταιρεία ως δημιουργικός συνεργάτης

Η ECCO παρουσιάζει την NRL, την πρώτη συλλογή της Natacha Ramsay-Levi

H καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Natacha Ramsay-Levi εντάσσεται στην ECCO ως δημιουργικός συνεργάτης, ένας νέος ρόλος που θα την βλέπει να δημιουργεί δύο φορές το χρόνο συλλογές "NRL" για το brand. 

Σε στενή συνεργασία με την ομάδα σχεδιασμού της ECCO, η Ramsay-Levi προτείνει μια νέα εκδοχή των υπογραφών της ECCO. Αξιοποιώντας ένα μείγμα μεταξύ του αθλητικού και του αστικού, του θηλυκού και του αγορίστικου, το ντεμπούτο NRL drop, το οποίο περιλαμβάνει 15 στυλ, περιλαμβάνει εντυπωσιακά φωτεινά χρώματα, όπως το ροζ της τσιχλόφουσκας και το κόκκινο του κερασιού, καθώς και λεπτομέρειες από δέρμα σε όψη καουτσούκ. 

Παίζοντας με τις αναλογίες, η Ramsay-Levi επανασχεδίασε τα εικονίδια της ECCO σε μια οπτικά πιο τολμηρή γλώσσα. Τα εμβληματικά παπούτσια μεταμορφώνονται σε μονόχρωμα loafers με τακούνι, τα παπούτσια Biom trail μετατρέπονται σε γόβες με χρωματικό μπλοκ και οι μπότες για περπάτημα με κορδόνια και τακούνι με μπλοκ έχουν απήχηση παντού. "Δεν πρόκειται για έναν σχεδιαστή που έρχεται και αλλάζει τα πάντα", λέει. "Πρόκειται για την ανάδειξη αυτού που ήδη υπάρχει με μια άλλη οπτική γωνία"

Το ταξίδι της Ramsay-Levi στην ECCO ξεκίνησε όταν ήταν μέλος της πρώτης ομάδας σχεδιαστών που συμμετείχε στο πρόγραμμα At.Kollektive. Αυτή ήταν η γνωριμία της με την τεχνική τεχνογνωσία και τις καινοτομίες για τις οποίες ήταν ικανή η ECCO, κάτι που χρησιμοποίησε στην πρώτη συλλογή NRL. Η επόμενη συλλογή της NRL καταφθάνει στις αρχές του 2024.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v