Τέλεια γκάτζετ για τη γάτα και τον σκύλο σου

Αυτόματες ποτίστρες και ταΐστρες, GPS και κάθε λογής γκάτζετ που θα κάνουν την ζωή σου και του κατοικίδιου σου ωραιότερη και ευκολότερη.

Τέλεια γκάτζετ για τη γάτα και τον σκύλο σου

Από το τάισμα μέχρι τον εντοπισμό, ακόμα και την καθημερινή βόλτα, η τεχνολογία έχει εισβάλλει και στις ζωές των κατοικίδιων μας, με γκάτζετ τα οποία κάνουν τη ζωή τους και τη ζωή μας ευκολότερη.

Δες παρακάτω μερικές high tech γατο και σκυλο-επιλογές.

Catit SENSES 2.0

27€ από εδώ 

Αυτόματη ηλεκτρική ποτίστρα - συντριβάνι για γάτες, με κυκλικό σύστημα ροής που προσφέρει σταθερή κυκλοφορία καθαρού φιλτραρισμένου νερού. Προσελκύει με τον ήχο του νερού την προσοχή της γάτας και έτσι την ενθαρρύνει να πίνει περισσότερο νερό, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην ενυδάτωση της.

Nedis Smart Pet Food Dispenser

109€ από εδώ 

Η αυτόματη αυτή ταΐστρα κατοικίδιων κάνει το ελεγχόμενο τάισμα εύκολη υπόθεση, αφού σου επιτρέπει να προγραμματίσεις συγκεκριμένη ποσότητα τροφής του σκύλου ή της γάτας σου (σε μερίδες έως 10ml), καθώς και την ώρα που επιθυμείς να απελευθερωθεί η τροφή. Διαθέτει αποσπώμενο δοχείο τροφής χωρητικότητας 3.7 λίτρων ξηράς τροφής, με την ενδεικτική λυχνία LED ν’ ανάβει όταν αυτό αδειάζει, ενώ υποστηρίζει ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi και διαθέτει συνοδευτική εφαρμογή για να ελέγχεις τα πάντα με το κινητό σου.

PETKIT Smart Dog Leash

75€ από εδώ 

Το Go-Smart είναι ένα λουρί με Bluetooth, το οποίο διαθέτει τεχνολογίες που θα απολαύσει κάθε σκυλογονιός. Αυτές περιλαμβάνουν ένα φωτεινό δακτύλιο LED για νυχτερινή ορατότητα, χρονόμετρα πεζοπορίας και μια εφαρμογή για την παρακολούθηση των χρόνων δραστηριότητας τόσο για εσένα όσο και για το κατοικίδιο σου, ώστε να είστε πάντα fit.

Lildog 5G Dog GPS Tracker

79€ από εδώ 

Με ταχύτητα και ακρίβεια 5G, το Lildog προσφέρει συνεχή παρακολούθηση για τον σκύλο σου, οπουδήποτε και αν βρίσκεται, ώστε να μην ανησυχήσεις ποτέ. Παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και ακριβή θέση του κατοικίδιου, αλλά και τη διάθεσή του, καθώς και το πόσο κινείται, κάτι που είναι πολύτιμο για την φροντίδα σκύλων με προβλήματα υγείας.

Petoneer Smart Dot Lazer Toy

36€ από εδώ 

Ένα smart παιχνίδι με λέιζερ, το οποίο κρατά τη γάτα σου ευχαριστημένη και απασχολημένη ακόμα και όταν λείπεις από το σπίτι. Διαθέτει 3 τροχιές και 3 λειτουργίες για 3 διαφορετικές γωνίες ώστε να διαλέξεις ποια ταιριάζει καλύτερα στο κατοικίδιο σου, ενώ μέσω της εφαρμογής μπορείς να επιλέξεις τις ώρες που θα λειτουργεί η συσκευή, αλλά και με ποιον τρόπο. Μπορείς μάλιστα να ελέγχεις την κουκίδα μέσα από το κινητό σου όσο λείπεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v