Η l’artigiano γίνεται 30 ετών

Γιορτάζει με την επετειακή Chicago-style deep dish pizza

Η l’artigiano γίνεται 30 ετών

Η l’artigiano γίνεται 30 και με motto #30ΧρόνιαΤοΔικόΜαςLoveStory προσκαλεί όλους τους pizza lovers να γιορτάσουν τα 30α γενέθλιά της με τον πιο λαχταριστό τρόπο: Τη νέα, αυθεντική Chicago-style Deep Dish pizza!

Με χειροποίητη βουτυράτη ζύμη πλούσια σε ελαιόλαδο και 3 μοναδικές γεύσεις, η limited edition Chicago-style Deep Dish Pizza ταψιού της l’artigiano δημιουργεί μια ολοκαίνουρια εμπειρία απόλαυσης. Η Deep Dish Margherita έρχεται στην πόρτα σου με τριπλό mix τυριών γκούντα, μοτσαρέλα, παρμεζάνα και σιγομαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας με μυρωδικά. Για τους λάτρεις του Pepperoni, η Deep Dish Pepperoni με τριπλό mix τυριών γκούντα, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, τριπλό (!) pepperoni και σιγομαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας με μυρωδικά on top, είναι η ιδανική επιλογή. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με την πληθωρική Deep Dish Carbonara με τριπλό mix τυριών γκούντα, μοτσαρέλα, παρμεζάνα, κρέμα γάλακτος με αβγό, καπνιστό μπέικον και κρεμμύδι.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Chicago-style deep dish pizza την κάνουν όχι μόνο πληθωρική, αλλά και ακαταμάχητη! Πιο συγκεκριμένα, κάθε Deep Dish πίτσα 8 κομματιών, προσφέρει απλόχερα 1kg απόλαυσης, αποτελώντας την τέλεια πίτσα για μοίρασμα αφού είναι ιδανική για 4 άτομα! Ταυτόχρονα, με 3πλάσιο ύψος στο στεφάνι και 3πλάσιο τυρί από μια 8άρα πίτσα φτάνει την απόλαυση σε άλλο level! Όσο για την χειροποίητη ζύμη της ζυμώνεται με το μυστικό μίγμα 3 αλεύρων της l’artigiano, ξεκουράζεται για 24 ώρες και διπλοφουρνίζεται σε βαθύ ταψάκι, ενώ τα υλικά τοποθετούνται επάνω της αντίστροφα, με το τυρί στη βάση και τη στη σάλτσα on top.

Η αμερικανική κουλτούρα στο φαγητό συναντά την ιταλική φινέτσα της l’artigiano, φέρνοντας το πιο νόστιμο αξιοθέατο του Chicago στην πόρτα σου!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v