Σε ποιο γυμναστήριο να γραφτώ;

Ψάχνεις να γραφτείς σε κάποιο γυμναστηριακό club; Οι πιο value for money και οι πιο budget προτάσεις για να μεταμορφώσεις το σώμα σου

Σε ποιο γυμναστήριο να γραφτώ;

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι (ή και νέοι στόκοι αν έχεις να κάνεις με χαζούς ανθρώπους). Ένας από αυτούς (τους στόχους) ευελπιστούμε να είναι και η απόκτηση ενός γυμνασμένου σώματος. Ναι, καλά το κατάλαβες, έφτασε η στιγμή να γραφτείς γυμναστήριο, τέρμα οι αναβολές και οι δικαιολογίες.

Σε ποιο γυμναστήριο όμως; Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην Αθήνα και τα πέριξ, για κάθε μπάτζετ και ανάγκη.

Διαλέγεις και ξεκινάς.

Icon Fitness

Εθ. Αντιστάσεως 43, Χαλάνδρι, τηλ: 2106710250, καθημερινές 7.00 με 23.30, Σάββατο 9.00 με 21.00, Κυριακή 10.00 με 18.00

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ICON Fitness Greece (@iconfitnessgreece)

Σε άνετο και μοντέρνο χώρο στον κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου, το ICON διαθέτει δύο σχετικά μεγάλους χώρους με αερόβια μηχανήματα, τροχαλίες και μηχανήματα ενδυνάμωσης (κάτω όροφος) και ελεύθερα βάρη, ιμάντες, μπάλες (πάνω όροφος). Υπάρχει και εξωτερικός χώρος για ομαδικά προγράμματα τύπου cross, όπως και κλειστές αίθουσες στις οποίες γίνονται ομαδικά προγράμματα της Les Mills, αλλά και Yoga, Cycling, Abs, Pilates κ.α.  Ο μήνας κοστίζει 47€ συν 10€ εγγραφή, η εξάμηνη συνδρομή 250€ και η ετήσια στα 399€.

Alterlife

Δες όλα τα γυμναστήρια της αλυσίδας και τα ωράριά τους εδώ 

Πέρα από τις small group training διευθύνσεις που βρίσκονται σε δεκάδες περιοχές της Αττικής, η αλυσίδα διαθέτει και «κανονικά» γυμναστήρια με ελεύθερα βάρη/μηχανήματα και ομαδικά προγράμματα για να χτίσεις το κορμί σου. Ενδεικτικά αναφέρουμε εκείνα σε Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα, Μπουρνάζι, Νέο Ηράκλειο, Νέο Φάληρο, Νίκαια και Παγκράτι. Ανάλογα την τοποθεσία, τα ομαδικά προγράμματα περιλαμβάνουν τα ομαδικά της Les Mills, Aqua Aerobic, Pilates, Yoga, Zumba, Strong κ.α. Η ετήσια συνδρομή ξεκινά από 249€ και διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, γι’ αυτό επικοινώνησε με το club που σε εξυπηρετεί για να ενημερωθείς σχετικά.

Mega Gym

Δες τις διευθύνσεις και τα ωράρια εδώ 

Ξεκίνησαν από Κηφισιά, και πλέον αριθμούν χώρους σε Μελίσσια, Μεταμόρφωση και Γλυφάδα, οι οποίοι είναι προσεγμένοι, με πληθώρα μηχανημάτων αερόβιων και μη, και άνετες αίθουσες για κάθε λογής ομαδικά, ώστε να καλύψεις πλήρως τις προπονητικές σου ανάγκες. Στο καθημερινό πρόγραμμα θα βρεις ομαδικές προπονήσεις με TRX, ελεύθερα βάρη, ποδήλατα, αλλά και Pilates και Yoga για έξτρα ευλυγισία. Η ετήσια συνδρομή για χρήση μηχανημάτων και συμμετοχή στα ομαδικά είναι στα 179€, ενώ υπάρχουν και επιπλέον πακέτα για personal training και Pilates με τη χρήση οργάνων, από 45€ έξτρα τον μήνα, ανάλογα το κάθε club.

Holmes Place

Δες τα clubs εδώ 

Σε τρία σημεία στην Αττική – Γλυφάδα, Μαρούσι και Σύνταγμα- τα Holmes προσφέρουν το απόλυτο πακέτο wellness δίνοντας premium αέρα στις υπηρεσίες που παρέχουν και καλύπτουν όλη τη γκάμα του fitness – από διατροφική υποστήριξη, μέχρι υπηρεσίες spa. Οι χώροι είναι προσεγμένοι στην εντέλεια, τα μηχανήματα καινούργια, το περιβάλλον premium και χαλαρό. Σε κάθε club θα βρεις πισίνα για να κάνεις τις απλωτές σου, αλλά και ομαδικά προγράμματα (aqua fit, aqua power), καθώς και άρτια εξοπλισμένες αίθουσες ομαδικών για ομαδικά της Les Mills, Dance, Zumba και Cycling. Η μηνιαία συνδρομή είναι στα 145€, ενώ η ετήσια στα 1140€ με δυνατότητα δόσεων σε κάρτα ή 990€ εφάπαξ. Η εγγραφή κοστίζει 45€, ενώ οι συνδρομές περιλαμβάνουν πρόσβαση στα clubs, χρήση πισίνας, πετσέτες, λιπομέτρηση κ.α. Δες αναλυτικά εδώ. https://eshop.holmesplace.gr/eshop/membership/

Yava

Δες τα γυμναστήρια εδώ 

Σταθερή αξία για σούπερ ντούπερ οικονομική προπόνηση, τα γυμναστήρια της αλυσίδας Yava εξοπλίζονται με τίμια μηχανήματα και έχουν – σε γενικές γραμμές – προσεγμένους χώρους για προπόνηση. Το πόσο προσεγμένοι είναι διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, ενώ στη Βάρη και στο Νέο Ψυχικό, τα γυμναστήρια διαθέτουν και πισίνα. Όσον αφορά τις υπηρεσίες, στην πλειοψηφία των χώρων παρέχονται ομαδικά προγράμματα για κάθε στόχο, Pilates Reformer, Cycling, Functional Training, TRX και υπηρεσίες Personal Training. Σε ορισμένα γυμναστήρια της αλυσίδας παρέχεται επίσης solarium και μασάζ, καθώς και προγράμματα baby swimming. Αυτήν την περίοδο η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 99€, η φοιτητική στα 68€ για 9 μήνες, ενώ στα Yava Exclusive στο Μαρούσι, η πεντάμηνη συνδρομή είναι στα 129€ με δώρο δύο συνεδρίες Personal.

Planet Fitness

Δες όλα τα γυμναστήρια εδώ  

Η δημοφιλής αλυσίδα γυμναστηρίων διαθέτει αρκετούς χώρους στην Αττική, οι οποίοι εξοπλίζονται με τίμια μηχανήματα και πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων. Ενδεικτικά, στους χώρους των ομαδικών θα συμμετέχεις σε μαθήματα Zumba, Cross Training, TRX, Stretching, Tumbao, Power Cycling, Pilates, Orthosomia, Yoga, Body Power και HIIT. Παρέχονται επίσης και μαθήματα σε Reformer με έξτρα κόστος. Η ετήσια συνδρομή κοστίζει 99€ και περιλαμβάνει χρήση μηχανημάτων και συμμετοχή στα ομαδικά, ενώ η εξάμηνη είναι στα 69€ και η μηνιαία στα 29€. Δες αναλυτικά εδώ. https://planetfitness.gr/shop/

AFC Athens Fitness Center

Φαραντάτων 4, Αμπελόκηποι, τηλ: 2107718888, ανοικτά καθημερινές 7.00 με 24.00, Σάββατο 9.00 με 22.00, Κυριακή 10.00 με 22.00

Σε ένα άνετο, πενταώροφο κτίριο κοντά στον Πύργο των Αμπελοκήπων, το AFC προσφέρει πληθώρα μηχανημάτων (technogym, hammer strength, cybex, pure strength κ.α.) για να προπονηθείς και να μην περιμένεις με τις ώρες να αδειάσουν. Ο τελευταίος όροφος είναι ό,τι πρέπει για όσους εστιάζουν στην προπόνηση με βάρη, καθώς έχει μπόλικα μηχανήματα και τροχαλίες για κάθε μυϊκή ομάδα, ενώ στους υπόλοιπους ορόφους υπάρχουν οι αίθουσες ομαδικών (Pilates, Total Body, Kick Boxing, Yoga, Cardio κ.α.), cycling και cross training. Η οκτάμηνη συνδρομή είναι στα 149€, με συμμετοχή σε όλα τα όργανα και στα ομαδικά, ενώ υπάρχουν επιπλέον πακέτα για το Cross Training και Spinning κατόπιν συνεννόησης.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v