Πιλότος της British Airways σνιφάρε κόκα από το στήθος γυναίκας πριν πετάξει

Το έζησε μέχρι τέλους ένας πιλότος της γνωστής αεροπορικής εταιρείας, αφού μπλέχτηκε σε sex, drugs and rock n roll καταστάσεις πριν πάρει τον δρόμο για την πτήση της επιστροφής.

Πιλότος της British Airways σνιφάρε κόκα από το στήθος γυναίκας πριν πετάξει

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έφερε στο φως με δημοσίευμά της η εφημερίδα Sun, με πρωταγωνιστή έναν μερακλή πιλότο της British Airways. Πριν περίπου ένα μήνα, ο Μαικ Μπίτον είχε μια βραδινή άδεια στο Γιοχάνεσμπουργκ προτού  πιλοτάρει μια πτήση επιστροφής στο Λονδίνο. Ο Μάικ, παρότι είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού αποφάσισε να το ζήσει αληθινά, περνώντας μια ξέφρενη νύχτα γεμάτη με ποτά, ναρκωτικά και γυναίκες.

«Ήμουν άτακτο αγόρι» έγραφε το μήνυμα που έστειλε σε φίλη του αεροσυνοδό, καθώς σνίφαρε κοκαΐνη από το στήθος μια άγνωστης γυναίκας. Η αεροσυνοδός ανέφερε όσα έμαθε σε ανωτέρους της την επόμενη μέρα κι εκείνοι με τη σειρά τους ακύρωσαν τη 12ωρη πτήση προς το αεροδρόμιο του Χίθροου, με την British Airways να χάνει σχεδόν 120.000 δολάρια, σύμφωνα με τη New York Post. Ο Μπίτον πέταξε με την πτήση της επόμενης μέρας κι αφού υποβλήθηκε σε τεστ ναρκωτικών στο αεροδρόμιο – στο οποίο απέτυχε –απολύθηκε από την εταιρεία.

«Μετά έγινε μια συζήτηση για το ποιας κοπέλας το στήθος είναι το καλύτερο για ένα σνιφάρισμα. Αυτή είναι η ιστορία του πώς κατέληξα να ρουφάω κοκαΐνη από το στήθος μιας κοπέλας» έλεγε γεμάτος περηφάνια στα μηνύματα που έστελνε ο πιλότος, προσθέτοντας ότι: «έμεινα εκεί τη νύχτα και μετά ήμουν τόσο χάλια που δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε το κεφάλι μου μέχρι τις 2. Η κοκαΐνη έπαιξε μάλλον ρόλο».

«Αυτό το περιστατικό είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Ένας πιλότος είναι αυστηρά εκπαιδευμένος και γνωρίζει τους νόμους. Η αποστολή του είναι να προστατεύει την ασφάλεια των επιβατών. Η ιδέα να στείλει λεπτομέρειες για τη νύχτα που είχε πίνοντας και παίρνοντας ναρκωτικά ήταν εξαιρετικά ανόητη. Όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στο Χίθροου, το αλκοόλ δεν βρέθηκε στον οργανισμό του, αλλά το ναρκωτικό βρέθηκε. Δεν θα ξαναπετάξει ποτέ ξανά», τόνισε η εταιρεία, με βάση πηγή του αρχικού δημοσιεύματος στη Sun.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v