Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Οι γιατροί μου είπαν έπρεπε να είχατε πεθάνει εδώ και 2,5 χρόνια»

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη σε περιοδικό, όπου και μίλησε για μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Οι γιατροί μου είπαν έπρεπε να είχατε πεθάνει εδώ και 2,5 χρόνια»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για την καριέρα του, αλλά και την προσωπική του ζωή, κάνοντας ειδική αναφορά σε μια περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα.

 «Με προσέχει η Δήμητρα, αλλά εγώ δεν προσέχω. Προσπαθώ να μην καπνίζω, γιατί πέρασα δύσκολα. Είχα νοσηλευτεί, μου έκαναν στεντ, μου άνοιξαν τις καρωτίδες, γιατί ήταν βουλωμένες. Μου είχαν πει οι γιατροί "κύριε Μποστατζόγλου εσείς έπρεπε να είχατε πεθάνει πριν από δυόμισι χρόνια". Τώρα τα μισοάνοιξαν λέω κάντε ό,τι νομίζετε» ανέφερε ο Γ. Μποσταντζόγλου κατόπιν σχετικής ερώτησης.

Όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε πως: «όχι, δεν φοβήθηκα. Είμαι και μοιρολάτρης, όπως σκάει σε κάθε άνθρωπο μια αρρώστια ένα ατύχημα, δεν θα τύχει και σε μένα; Πριν μερικές μέρες πήγα να σκοτωθώ με το μηχανάκι. Με έκλεισε ένας, αλλά πάμε παρακάτω. Έχω πάει και στο ΚΑΤ, όταν ένας βγήκε από κάποιο στενάκι και έπεσε πάνω μου σε κεντρικό δρόμο Νόμιζα ότι μου συνέθλιψε τον θώρακα , έφαγα ένα πολύ γερό χτύπημα εκεί. Έμεινα μια εβδομάδα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους. Έλεγα στον γιατρό σκοτώστε με μου έδιναν καταπραϋντικό κάθε μισή ώρα, νόμιζα ότι πέθαινα. Για να ανανήψω ήμουν στο κρεβάτι 2-3 μήνες, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αν το είχα φάει στο κεφάλι το χτύπημα αυτό θα είχα πεθάνει…».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v