Διαγωνισμός για τεμπέληδες στο Μαυροβούνιο - έμειναν ξάπλα για 800 ώρες

Διαγωνισμός τεμπελιάς διοργανώθηκε στο Μαυροβούνιο με μεγάλη συμμετοχή από πολλές χώρες κι ένα έπαθλο αξίας 1.000 ευρώ.

Διαγωνισμός για τεμπέληδες στο Μαυροβούνιο - έμειναν ξάπλα για 800 ώρες

Αν σου λέγαμε ότι κάποιοι κάπου κάποτε θα διοργάνωναν έναν διαγωνισμό τεμπελιάς με τους ξαπλωμένους νικητές να παίρνουν και 1.000€  μάλλον θα μας πέρναγες για τρελούς και θα είχες και δίκιο. Παρόλα αυτά στο Μαυροβούνιο και συγκεκριμένα στην πόλη Μπρέζνα διοργανώνεται εδώ και 12 χρόνια ένας τέτοιος διαγωνισμός με όσους συμμετέχουν να είναι ξαπλωμένοι και να μην ασχολούνται με καμία από τις υποχρεώσεις τους.

«Ο διαγωνισμός είναι ένα αστείο για το στερεότυπο ότι οι Μαυροβούνιοι είναι τεμπέληδες και θέλαμε να οργανώσουμε κάτι που κανείς άλλος δεν έχει», ανέφερε σε δηλώσεις της η διοργανώτρια, Ραντόνια Μπλακότζεβικ.

Σε περίπτωση που κάποιος διαγωνιζόμενος σηκωθεί όρθιος ή καθίσει, ακυρώνεται. Παρόλα αυτά δίνεται η δυνατότητα στους διαγωνιζόμενους να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα, να διαβάζουν βιβλία και να δέχονται επισκέπτες. Φέτος τους δόθηκε κι ένα έξτρα διάλειμμα 15 λεπτών κάθε 8 ώρες. Συνολικά ξεκίνησαν 21 συμμετέχοντας στον διαγωνισμό και πλέον απομένουν μόνο 4.

«Είμαι εδώ για 800 ώρες», δήλωσε η Λιντίγια Μάρκοβιτς, μια 23χρονη διαγωνιζόμενη. «Θα σηκωθώ όταν βαρεθώ και δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό», συμπλήρωσε. «Είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου που άντεξα τόσο πολύ» ανέφερε επίσης η 36χρονη συμμετέχουσα Γκορντάνα Φιλίποβιτς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v