Τα καλύτερα γαμπριάτικα κοστούμια για τον απαιτητικό γαμπρό

Βρήκαμε τα καλύτερα γαμπριάτικα κοστούμια για τον μοντέρνο γαμπρό που θέλει να ξεχωρίσει, που συνδυάζουν στυλ και ποιότητα για την πιο σημαντική σας μέρα.

Τα καλύτερα γαμπριάτικα κοστούμια για τον απαιτητικό γαμπρό

Μπορεί αρχικά τα βλέμματα όλων των καλεσμένων να πέφτουν πάνω στη νύφη, όμως η ήρεμη δύναμη είναι ο γαμπρός. Είναι αυτός που θα σταθεί επάξια δίπλα στη γυναίκα της ζωής του και είναι αυτός που πρέπει με το στυλ του να δημιουργήσει μια αψεγάδιαστη εικόνα για το ζευγάρι.

Οι επιλογές στην αγορά είναι πολλές, όμως πόσες από αυτές πληρούν τις προδιαγραφές σου; Αν ανήκεις στους μέλλοντες γαμπρούς που θέλουν να συνδυάσουν το διαχρονικό, κομψό look με εντυπωσιακές και μοντέρνες πινελιές, τότε θα έχεις διαπιστώσει ότι δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που θέλεις.

Εμείς έχουμε ψάξει και έχουμε βρει ορισμένα brands που σίγουρα θα σε καλύψουν. Το πιο value for money, αυτό που καταφέρνει να συνδυάσει το elegant look των slim fit ιταλικών κοστουμιών με τις προσιτές τιμές και την υιοθέτηση όλων των νέων τάσεων είναι το Prince Stores.

Επειδή στα Prince Stores η ποικιλία είναι τεράστια, εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που μας άρεσαν περισσότερο και σίγουρα θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον.

Μπορντό κοστούμι με σατέν λεπτομέρειες
Ένα εναλλακτικό χρώμα για γαμπριάτικο κοστούμι, το οποίο είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν. Επειδή έχει μοντέρνες λεπτομέρειες με το σταυρωτό γιλέκο να κυριαρχεί στο look, ισορροπεί εξαιρετικά με το σατέν που προσδίδει πολυτέλεια. Χάρη στη μοναδική αυτή απόχρωση μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές.

All time classic μολυβί κοστούμι
Αν, από την άλλη, θέλεις ένα πιο διαχρονικό χρώμα, τότε το μολυβί είναι ο σύμμαχός σου για grande εμφάνιση. Αποφεύγεις το μαύρο που δεν ενδείκνυται για γάμο μέσα στο κατακαλόκαιρο και έχεις μια επίσημη αλλά και μοντέρνα εμφάνιση.

Κοστούμι με μπροκάρ σακάκι
Η πρωτοτυπία σε αυτό το κοστούμι έρχεται χάρη στο μπροκάρ ύφασμα του σακακιού που το κάνει να ξεχωρίζει από το παντελόνι. Έτσι, ξεφεύγεις από την απόλυτη ομοιομορφία με ένα look που τραβάει τα βλέμματα.

Ανοιχτό γκρι κοστούμι με μικροσχέδιο
Θέλεις γαμπριάτικο κοστούμι σε ανοιχτή απόχρωση, αλλά ταυτόχρονα φοβάσαι ότι μπορεί να είναι πολύ casual; Με τις μαύρες επίσημες λεπτομέρειες αυτού του κομματιού θα έχεις τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες γάμου και θα είσαι απόλυτα στο mood του καλοκαιριού.

Ασπρόμαυρο κοστούμι
Το λευκό είναι ένα υπέροχο χρώμα για το καλοκαίρι και ειδικά για άντρες με σκουρόχρωμο δέρμα. Βέβαια, ολόλευκο κοστούμι είναι απαγορευτικό δίπλα στο νυφικό, οπότε η διχρωμία σε αυτό το κοστούμι δίνει την αίσθηση πολυτέλειας που αναζητάς και ένα chic αποτέλεσμα με τις μαύρες λεπτομέρειες στα πέτα.

Blue black κοστούμι για κάθε περίσταση
Το blue black είναι το πιο κλασικό χρώμα σε κοστούμι μετά το μαύρο. Η διαχρονικότητα εδώ συνταιριάζει με το μοντέρνο χάρη στο σταυρωτό γιλέκο και το γραβατίνι. Επειδή οι σατέν λεπτομέρειες είναι αποσπώμενες, το συγκεκριμένο κοστούμι θα μπορέσεις να το φορέσεις και μελλοντικά όποτε θέλεις.

Ιδιαίτερο σμαραγδί κοστούμι
Μήπως, όμως, έχεις βαρεθεί το κλασικό μπλε; Το καλό με αυτό το χρώμα είναι ότι έχει δεκάδες αποχρώσεις για κάθε γούστο. Η σμαραγδί απόχρωση αυτού του κοστουμιού είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και έχει το πλεονέκτημα ότι φοριέται χειμώνα καλοκαίρι.

Γκρι μέντα καλοκαιρινό κοστούμι
Το γκρι είναι το απόλυτο χρώμα της φετινής σεζόν και το συγκεκριμένο γκρι έχει στοιχεία μέντας που του δίνουν έναν καλοκαιρινό αέρα. Οι σατέν λεπτομέρειες ισορροπούν τις μοντέρνες πινελιές σε ένα κοστούμι που είναι ιδανικό για γάμο σε ένα γραφικό εκκλησάκι με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

 

Μπλε ρουά κοστούμι για κάθε γάμο
Το μπλε ρουά είναι η απόχρωση χαμαιλέων του μπλε. Είναι όσο σκούρο θέλεις για να έχεις επισημότητα στο γάμο σου, αλλά είναι και φωτεινό και ανάλαφρο για έναν καλοκαιρινό ή ανοιξιάτικο γάμο χωρίς εκκεντρικότητες.

Μπεζ κοστούμι με έντονες λεπτομέρειες
Η διχρωμία είναι η πιο ξεχωριστή επιλογή που μπορείς να κάνεις φέτος στον γάμο σου και ο πιο απλός τρόπος να την πετύχεις είναι με μαύρες σατέν λεπτομέρειες πάνω σε ανοιχτόχρωμο κοστούμι, όπως το μπεζ.

Επίσημο σμόκιν
Ο βασιλιάς της διαχρονικής γαμπριάτικης ένδυσης, το σμόκιν στο πιο ασφαλές χρώμα, το μαύρο, είναι κατάλληλο για κάθε εποχή του χρόνου, αρκεί να έχεις επιλέξει μαζί με την καλή σου επίσημο στυλ στον γάμο σας. Το συγκεκριμένο έχει μοντέρνες λεπτομέρειες στον σχεδιασμό, για να εντάσσεται αρμονικά στο σήμερα.

Απλό three piece μπλε royal κοστούμι
Η επιτομή της απλότητας αυτό το κοστούμι για επιμελώς ατημέλητο γαμπριάτικο ντύσιμο είναι εξαιρετική επιλογή για καλοντυμένους γαμπρούς που θέλουν να αποφύγουν τις εντάσεις.

Σμαραγδί κοστούμι χωρίς γιλέκο
Σμαραγδί απόχρωση σε αυτό το εναλλακτικό γαμπριάτικο ντύσιμο με χαρακτήρα, καθώς το σταυρωτό σακάκι του τονίζει τους ώμους και λεπταίνει τον άνδρα. Παράλληλα, η απουσία γιλέκου κάνει την εμφάνιση πιο ανάλαφρη και δίνει τη δυνατότητα μοντέρνων επιλογών, όπως τιράντες ή γραβάτα με ζωηρά μοτίβα.

Κρεμ κοστούμι χωρίς γιλέκο
Στην ίδια λογική με το προηγούμενο κοστούμι, αλλά σε ανοιχτό κρεμ χρώμα που είναι ό,τι καλύτερο για τον πιο καλοκαιρινό γάμο.

Ροζ εναλλακτικό κοστούμι
Η επιτομή του μοντέρνου λόγω της ζωηρής του απόχρωσης και όχι μόνο! Το μοντέρνο γιλέκο και το Gurkha παντελόνι που δεν φοριέται με ζώνη, αλλά έχει αγκράφες ρύθμισης στη μέση, πιέτα και τελείωμα ρεβέρ δημιουργούν ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα ιταλικής φινέτσας, εντελώς διαφορετικό από όλους τους παρευρισκόμενους.

Καλοκαιρινό φυστικί κοστούμι
Στην ίδια ακριβώς φιλοσοφία με το προηγούμενο, αλλά σε ένα άκρως δροσερό χρώμα, αυτό το φυστικί κοστούμι είναι ό,τι πιο κοντά σε ελληνικό καλοκαίρι μπορούμε να σκεφτούμε!

Εντυπωσιακό πράσινο της μέντας
Ένα κλασικού σχεδιασμού κοστούμι με γιλέκο σε μια απίστευτα εναλλακτική και λαμπερή απόχρωση που θα συζητηθεί!

Boho κοστούμι σάπιο μήλο
Αν το νυφικό της αγαπημένης σου και γενικότερα όλο το σκηνικό του γάμου είναι boho, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα κοστούμι στη μοντέρνα απόχρωση του απαλού σάπιο μήλου, το οποίο θα συνταιριάξει το γήινο touch με την κομψότητα.

Το κοστούμι των τριών εποχών
Το γκρι της μέντας είναι ένα φρέσκο χρώμα που το έχουμε στο μυαλό μας ως απόλυτα καλοκαιρινό, όμως μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και την άνοιξη και το φθινόπωρο χάρη στις απαλές γραμμές του.

Πράσινο κοστούμι για εύκολο συνδυασμό
Αυτό το ξεχωριστό πράσινο είναι συγχρόνως σοβαρό και ανάλαφρο, κλασικό και ιδιαίτερο. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι συνδυάζεται με τα πάντα, τόσο ως προς τα αξεσουάρ του γαμπρού όσο και γενικότερα με το θέμα του γάμου και τα χρώματα που τον πλαισιώνουν.

Μπεζ κοστούμι με μπλε ρουά γιλέκο
Μπεζ δροσερό κοστούμι με κύριο σημείο που κλέβει τις εντυπώσεις το μπλε ρουά γιλέκο για boho στυλ γάμου. Εντυπωσιακό φωτογραφικά και πολύ ευέλικτο σε συνδυασμούς, όπως π.χ. με μοντέρνα γραβάτα με μοτίβα.

Μπλε ρουά κοστούμι με μπεζ γιλέκο
Ακριβώς η ίδια λογική με το προηγούμενο κοστούμι, αλλά με τα αντίθετα χρώματα. Ιδανικό αν προτιμάς σκουρότερη απόχρωση στη βασική σου ένδυση.

Πράσινο της μέντας για διαφορετικό γαμπριάτικο ντύσιμο
Το χρώμα της σεζόν, η μέντα, δίνει μια διαφορετική πινελιά για γαμπριάτικη ένδυση σε επίσημο αλλά και μοντέρνο και ήπια ζωηρό τόνο, ιδανικό για να κάνει ο γαμπρός τη διαφορά.

 

Το κοστούμι των τεσσάρων εποχών
Αν πιστεύεις ότι τα μοναδικά χρώματα που ταιριάζουν σε χειμερινό γάμο είναι το μπλε και το μαύρο, τότε αυτό το ασυνήθιστο πράσινο θα σε διαψεύσει. Αυτό το three piece κοστούμι γάμου και για τις τέσσερις εποχές είναι διακριτικό, άριστη επιλογή για όσους θέλουν να αποφύγουν τα χτυπητά χρώματα, και συνδυάζεται άψογα με ιβουάρ αξεσουάρ.

Ροδί φωτεινή απόχρωση για τον απαιτητικό γαμπρό
Το ροδί είναι ίσως το καλύτερο χρώμα, για να φορεθεί και μετά το γάμο. Επαρκώς φωτεινό χρώμα για το καλοκαίρι, σου δίνει τη δυνατότητα για το κάτι διαφορετικό, αλλά δεν σε περιορίζει ούτε ως προς την εποχή ούτε ως προς την περίσταση.

Στα Prince Stores θα βρεις πολλά ακόμα γαμπριάτικα κοστούμια αλλά και ανδρικά κοστούμια σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Μπορείς να περιηγηθείς στο e-shop από την άνεση του σπιτιού σου, αλλά και να επισκεφτείς ένα από τα φυσικά τους καταστήματα, όπου οι έμπειροι στυλίστες θα σε καθοδηγήσουν για αυτό που χρειάζεσαι. Μπες στον κόσμο των ιταλικών κοστουμιών των Prince Stores και δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πουθενά αλλού για τον γάμο σου!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v