Δωρεάν εφαρμογές για το κινητό που πρέπει να έχεις

Είναι δωρεάν, λύνουν χέρια και σώζουν μπάτζετ. Αυτές οι εφαρμογές πρέπει να βρίσκονται σε κάθε συσκευή.

Δωρεάν εφαρμογές για το κινητό που πρέπει να έχεις

Πάνε οι εποχές που είχαμε το μυαλό μας για να θυμόμαστε τα πάντα. Πλέον τα κινητά είναι επέκταση των χεριών μας είτε το θέλουμε είτε όχι και μαζί με όλα τα άσχημα, έχουν φέρει και αρκετά καλά στη ζωή μας.

Οι παρακάτω εφαρμογές, για παράδειγμα, λύνουν χέρια και σώζουν… ζωές.

Bitwarden Password Manager 

Θυμάσαι όταν είχες έναν άντε δύο κωδικούς πρόσβασης για να θυμάσαι; Πού να θυμάσαι, πάνε χρόνια. Πλέον οι κωδικοί είναι παντού και εφαρμογές όπως το Bitwarden σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη με το να τους αποθηκεύουν για μη χάσεις τη μπάλα.

Mint 

Διαχείριση οικονομικών, ζόρικο πράγμα. Η Mint όμως κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, και σου επιτρέπει να καταγράφεις τα έσοδα και τα έξοδα από τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς και τις πιστωτικές σου κάρτες για να ξέρεις πού και τι ξοδεύεις και αν ελέγξεις καλύτερα το μπάτζετ σου.

Waze 

Σίγουρα θα έχεις κάποια εφαρμογή πλοήγησης εγκατεστημένη στο κινητό σου, όμως το Waze πάει το πράγμα ένα βήμα παραπέρα και σου βρίσκει την πιο σύντομη διαδρομή για να φτάσεις στον προορισμό σου, λαμβάνοντας υπόψη την κίνηση, τα έργα συντήρησης, αλλά και τα ατυχήματα. Μερικές φορές, είναι πιο αξιόπιστο από το Google Maps.

Planta 

Έχεις φυτά στο σπίτι και έχεις κουραστεί να τα βλέπεις να πεθαίνουν κάθε φορά; Το Planta σε γλιτώνει από τη… νεκρώσιμο ακολουθία, καθώς διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων για κάθε είδους φυτού, και σου υπενθυμίζει πότε πρέπει να τα ποτίσεις ανάλογα το είδος και τις ανάγκες του.

Duolingo 

Η εφαρμογή του αγαπημένου μας site ξένων γλωσσών, κάνει ακριβώς ό,τι και η ιστοσελίδα: προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε 19 διαφορετικές γλώσσες για να μάθεις να διαβάζεις, να γράφεις και να μιλάς μια ξένη γλώσσα από την άνεση του κρεβατιού σου – ή της τουαλέτας.

Headspace 

Ζορίζεσαι να κοιμηθείς; Σε τρώει το άγχος; Αρχικά βρες έναν ψυχολόγο, και εν συνεχεία δοκίμασε αυτή την άκρως δημοφιλή εφαρμογή για διαλογισμό. Θα σε οδηγήσει βήμα προς βήμα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να καθαρίσει το κεφάλι σου, να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς.

Evernote 

H απόλυτη εφαρμογή για να δημιουργήσεις σημειώσεις (notes) με κείμενο, φωτογραφίες ή ήχο, συνδέσμους και εικόνες και να τις μεταφέρεις σε όλες τις συσκευές και να μην ξεχνάς τίποτα. Εύκολη στη χρήση και άκρως χρήσιμη για πολυάσχολα… μυαλά.

Snapseed 

Ένα photoshop απλοποιημένο στο κινητό σου, το Snapseed προσφέρει πανεύκολη και αποτελεσματική επεξεργασία φωτογραφιών, για να τις ανεβάσεις πιο όμορφες και προσεγμένες από ποτέ στα social ή απλά να τις αποθηκεύσεις στη συσκευή σου.

Shazam 

Πώς το λένε μωρέ αυτό το κομμάτι; Να, εδώ το έχω αλλά δεν μου έρχεται. Ε, βάλε Shazam για να το βρεις αμέσως. Η βιβλιοθήκη του είναι τεράστια και βρίσκει (σχεδόν) τα πάντα, ακόμα και αν βρίσκεσαι μακριά από την πηγή. Επίσης αποθηκεύει όλα σου τα ευρήματα και τα συγχρονίζει με το Spotify για να έχεις έτοιμη λίστα με τα γνωστά… άγνωστα τραγούδια.

Drink Water Tracker Reminder

Πίνεις νερό; Όχι; Ε, με αυτήν την εφαρμογή θα πίνεις όσο πρέπει για να είσαι υγιής, αφού θα στο υπενθυμίζει τακτικά.

Πιες και λίγο τώρα μιας και τα λέμε έτσι ωραία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v