Πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του νέου Toyota C-HR

Tο ανατρεπτικό concept car ενθουσιάζει με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του νέου Toyota C-HR

Η Toyota Ελλάς, αξιοποίησε την ευκαιρία για να παρουσιάσει στην Ελλάδα το πιο καινούργιο μοντέλο της υβριδικής γκάμας της, τη νέα γενιά του C-HR.
Το καινοτομικό μοντέλο αποκαλύφθηκε στο κοινό στην υπερειδική διαδρομή του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, που φέτος διεξήχθη στην Πλατεία Νερού. Η ΕΚΟ Super Special Stage, συνολικού μήκους 1,48 χλμ., διεξήχθη υπό το βλέμμα 6.300 καθήμενων, αλλά και όλων των φίλων του σπορ που βρέθηκαν στους προκαθορισμένους χώρους θεατών, με ελεύθερη είσοδο. Ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley ή με θέα στη Μαρίνα Φαλήρου και στο Θωρηκτό Αβέρωφ, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις «ταξίδεψε» για ακόμα μία φορά την εικόνα της Ελλάδας σε περισσότερες από 150 χώρες στον κόσμο. Τα αυτοκίνητα αγωνίστηκαν ανά ένα, ακριβώς όπως και στις 14 ειδικές διαδρομές που αποτέλεσαν το πεδίο δράσης του αγώνα τις τρεις ημέρες.

Η δέσμευση της Toyota

Η Toyota, όπως είναι γνωστό, επενδύει παγκοσμίως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και διατηρεί τη δέσμευση της στην ανάπτυξη αναβαθμισμένων και ασφαλέστερων αυτοκινήτων, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτητικές συνθήκες των αγώνων. Παράλληλα, η τεχνογνωσία και εμπειρία που αποκομίζει η εταιρεία, συμβάλουν στη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη των επιβατικών της αυτοκινήτων.

Απτό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας αποτελεί το νέο Toyota C-HR. Αυτό το ανατρεπτικό concept car που μπήκε σε παραγωγή, έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του τον Ιούνιο και ενθουσιάζει με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, πολλά εξ αυτών αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που αποκομίζει η Toyota από την ενεργή συμμετοχή και επένδυσή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι θεατές βρέθηκαν στην Πλατεία Νερού ειχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το νέο Toyota C-HR, καθώς ένα όχημα προπαραγωγής θα ταξιδέψει από το εξωτερικό ειδικά για εκείνη τη βραδιά και προβλήθηκε σε ειδική, προνομιακή θέση μέσα στη διαδρομή της υπερειδικής, με σκοπό να «κλέψει» τις εντυπώσεις.

Ολοκαίνουργιο Toyota C-HR

Η ολοκαίνουρια γενιά που βασίζεται στην επιτυχία του πρώτου Toyota C-HR, ενός καινοτόμου μοντέλου, με μοναδικό σχεδιασμό και κορυφαία τεχνολογία. Σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και κατασκευάζεται στην Ευρώπη, με γνώμονα τον Ευρωπαίο οδηγο. Η ριζοσπαστική εξωτερική του σχεδίαση δημιουργεί την εντύπωση ενός ‘concept car για τον δρόμο’. Το μοντέρνο εσωτερικό του συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη σύγχρονη άνεση. Εστίαση στη βιωσιμότητα με αυξημένη χρήση ανακυκλωμένων και μη ζωικής προέλευσης υλικών και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα μέσω εξοικονόμησης βάρους και νέων διαδικασιών παραγωγής. Νέα εξατομικευμένη ψηφιακή εμπειρία χρήστη που παρέχει απρόσκοπτο και διαισθητικό έλεγχο και συνδεσιμότητα, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου ψηφιακού κλειδιού. Πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα κινητήρων με 1.8 & 2.0 hybrid electric και 2.0 plug-in hybrid electric συστήματα με κορυφαία ικανότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά. Λειτουργία γεωεντοπισμού (geofencing) στην έκδοση 2.0 PHEV βάζει το αυτοκίνητο αυτόματα σε λειτουργία EV όταν εισέρχεται σε μία ζώνη χαμηλών εκπομπών ρύπων (LEZ).

Eξαιρετική ποιότητα

Η νέα γενιά Toyota C-HR προάγει την εξαιρετική ποιότητα και το κύρος του προκατόχου του σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο, χάρη στην avantgarde σχεδίαση, τις προηγμένες τεχνολογίες και μία γκάμα εξηλεκτρισμένων υβριδικών και plug-in υβριδικών κινητήριων συνόλων με αυξημένη ισχύ, βελτιωμένη οδηγησιμότητα και διευρυμένες δυνατότητες αμιγούς ηλεκτρικής οδήγησης.

Επίσης ενισχύει τη δέσμευση της Toyota στην Ευρώπη: η ιδέα για το νέο μοντέλο γεννήθηκε στην Ευρώπη, με γνώμονα τους Ευρωπαίους οδηγούς και κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Ευρώπη, όπου επίσης συναρμολογούνται οι μονάδες της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v