Σήμερα το επίσημο λανσάρισμα των Kylie Cosmetics & Kylie Skin στην Ελλάδα

Κυκλοφορούν στα Hondos Center,  σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα, όσο και οnline 

 

Σήμερα το επίσημο λανσάρισμα των Kylie Cosmetics & Kylie Skin στην Ελλάδα

Στα Hondos Center θα διατίθενται οι σειρές Kylie Cosmetics & Kylie Skin, με ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και το σώμα που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη περιποίηση, αλλά και δημιουργία των αγαπημένων looks της Kylie καθώς και τα απόλυτα must-haves της Kylie, όπως το εμβληματικό σετ χειλιών, το Kylighter, την ενυδατική κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών.

Όλα τα προϊόντα είναι vegan, cruelty-free, gluten- free και paraben free.

Το 2015, η Kylie Jenner ξεκίνησε την επιχείρησή της στον τομέα της ομορφιάς με το λανσάρισμα των Kylie Lip Kits - μια συλλογή τριών υγρών κραγιόν για τα χείλη με τα αντίστοιχα μολύβια χειλιών. Από τότε, η Kylie συνέχισε να επεκτείνει την αυτοκρατορία ομορφιάς της δημιουργώντας μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας καθώς και προϊόντα για τα μάτια, το πρόσωπο και τα χείλη. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που βοηθούν στη βελτίωση και την υποστήριξη της υγιούς εμφάνισης της επιδερμίδας. 

Η Kylie Jenner σχολιάζοντας τη φιλοσοφία του brand είπε: "Από την αρχή της δημιουργίας των brands Kylie Cosmetics και Kylie Skin, ήταν σημαντικό για μένα να δεσμευτώ στην χρήση clean συστατικών σε όλους τους τομείς. Έπειτα μετέτρεψα αυτή τη δέσμευση μου σε θεμελιώδη αρχή. Όλες οι φόρμουλες είναι σχεδιασμένες με συστατικά που εξασφαλίζουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικότητας, ασφάλειας και υπευθυνότητας και φροντίζουν την επιδερμίδα.’’

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v