Τα γκάτζετ που θα απογειώσουν τον καφέ στο σπίτι

Μύλοι, καφετιέρες, δοσομετρητές, αναδευτήρες, και όλα όσα χρειάζεται ο σωστός ο coffee lover σπίτι του.

Τα γκάτζετ που θα απογειώσουν τον καφέ στο σπίτι

Είσαι coffee addict; Ψάχνεις το τέλειο δώρο για εκείνο τον φίλο που πίνει καφέδες όλη μέρα; Μην ψάχνεις άλλο. Σου βρήκαμε τα τέλεια γκάτζετ που θα απογειώσουν τους σπιτικούς καφέδες τους δικούς σου και της παρέας σου.

Severin Μύλος άλεσης καφέ και μπαχαρικών

Μύλος άλεσης καφέ και μπαχαρικών από τη Severin, με ισχύ 150W. Θρυμματίζει με ένα ελαφρύ πάτημα του κουπιού το περιεχόμενο, ενώ με χωρητικότητα 50gr, δε χρειάζεται να ανανεώνεις διαρκώς τους κόκκους. Η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι μπορεί να αλέσει ακόμα και σκληρούς ξηρούς καρπούς. Επιπλέον, μπορείς εύκολα να επιλέξεις το επίπεδο κοπής, ενώ η λειτουργία της είναι απόλυτα ασφαλής, αφού ενεργοποιείται μόνο όταν το καπάκι είναι απολύτως κλειστό. Και επειδή η εικόνα πάντα μετράει, προσφέρει έξυπνη αποθήκευση του καλωδίου, για να μην κάνει κατάληψη στον πάγκο σου. Το βρίσκεις εδώ, στα 32€. 

Motta δοσομετρητής με χωρητικότητα 60ml

Δυσκολεύεσαι με τις ιταλικές ορολογίες, ποιος καφές είναι ristretto και ποιος dopio, τι θα πει μονός εσπρέσο και τι διπλός; Αυτό το πολύ χαριτωμένο ποτηράκι έρχεται να σου λύσει όλες τις απορίες σου, και να σε βοηθήσει να φτιάξεις τον τέλειο espresso, freddo και μη, στο σπίτι. Βολεύει ιδιαίτερα αν η καφετιέρα σου δεν είναι αυτόματη και πρέπει να υπολογίσεις μόνος/η σου την ποσότητα του καφέ. Το βρίσκεις στο Σκρουτζ, με μόλις 1,90€. 

Dosette Πολυκαφετιέρα D2502

Αν πάλι θέλεις… την ευκολία σου, και να μην μπλέκεις με δοσομετρητές και υπολογισμού, αυτή η πολυκαφετιέρα είναι για σένα. Με το πάτημα ενός κουμπιού, αποφασίζεις τι θέλεις να πιείς: Ristretto, Espresso, Lungo, Latte macchiato, Cappuccino, Iced frappé, Mocha, καφέ φίλτρου; Έχει επίσης επιλογές κρύο και ζεστό αφρόγαλα, πίεση 15bar και χωρητικότητα 10 φλιτζάνια. Τη βρίσκεις στο Πλαίσιο, στα 89€. 

Χειροκίνητος Μύλος Καφέ Retro

Αν είσαι νοσταλγός των παλιών καφεκοπτείων, θέλεις μια ρετρό νότα στην κουζίνα σου, και σε ενδιαφέρει ο μύλος σου εκτός από χρηστικός να είναι και όμορφος, εδώ είσαι. Αυτό το συμπαθέστατο γκατζετάκι προσφέρει υψηλή απόδοση και ποιότητα στην άλεση, με τον αλεσμένο καφέ να συλλέγεται στο παραδοσιακό ξύλινο μικρό συρτάρι. Το βρίσκεις στο Σκρουτζ, στα 10,15€. 

Belogia Θερμόμετρο Barista 145mm

Το ήξερες ότι ο σωστός καφές είναι (και) θέμα θερμοκρασίας; Τώρα το ξέρεις. Και πώς μετράμε την θερμοκρασία του καφέ; Με ένα θερμόμετρο ακριβείας σαν αυτό, που έχει εύρος μέτρησης από τους -50 στους +300 βαθμούς Κελσίου, και υψηλή ακρίβεια 0,1 βαθμού, για να φτιάχνεις (και να σερβίρεις στους φίλους σου) πάντα τέλειο καφέ. Κοστίζει 7,50€, το αγοράζεις από εδώ

Αναδευτήρας Καφέ 21cm


Επειδή βέβαια καφές δεν είναι μόνο ο εσπρέσο, πολλοί από εμάς ορκιζόμαστε στο όνομα του ελληνικού, αυτός εδώ ο αναδευτήρας χειρός είναι παραδοσιακά σχεδιασμένος για να θυμίζει τον παλιό τρόπο ανάμειξης του καφέ μέσα σε χάλκινο μπρίκι. Είναι σούπερ ανθεκτικός στο χρόνο και τη χρήση, με μεγάλη αντοχή, από μονοκόμματο μπρούτζινο υλικό. Τον βρίσκεις εδώ στα 4,50€ και τον συνδυάζεις ιδανικά με παραδοσιακό χάλκινο μπρίκι (στα 4€).

Sencor SCE 3700 BK Προγραμματιζόμενη Καφετιέρα Φίλτρου 700W Silver

Θέλεις να ξυπνάς κάθε πρωί με τη μυρωδιά του φρέσκου καφέ, ή να βρίσκεις ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ να σε περιμένει κάθε απόγευμα που γυρνάς σπίτι; Σε αυτή την καφετιέρα απλά ρυθμίζεις την ημερομηνία και την ώρα, και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Χωράει μέχρι και έξι φλιτζάνια καφέ, έχει κανάτα με θερμαινόμενη λαβή και φίλτρο που αφαιρείται και πλένεται (αλλά και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις χάρτινα αν προτιμάς) και φτιάχνει εκτός από καφέ και τσάι. Τη βρίσκεις εδώ, στα 38,45€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v