Ταινιάρες κερασμένες για τον Αύγουστο στο Ertflix

Έχεις τηλεόραση; Έχεις χρόνο; Φτιάξε ποπ κορν και άραξε, ενώ σου προτείνουμε μερικές από τις καλύτερες ταινίες που στρημάρουν τώρα στην πλατφόρμα.

Ταινιάρες κερασμένες για τον Αύγουστο στο Ertflix

Ο Αύγουστος είναι για θερινό, όμως και στο σπιτάκι σου μια χαρά θερινό μπορείς να φτιάξεις.

Πάρε ποπ κορν, άνοιξε το κλιματιστικό και πάτα play στο Ertflix για να απολαύσεις μερικές από τις καλύτερες ταινίες που στρημάρουν τώρα.

American Animals (2018)

Μέχρι 17/08

Η ασυνήθιστη και συναρπαστική αληθινή ιστορία τεσσάρων φίλων οι οποίοι, ενώ ζούσαν απολύτως φυσιολογικές ζωές, επιχείρησαν να φέρουν εις πέρας μια από τις πιο εξωφρενικές ληστείες στην ιστορία των ΗΠΑ. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν έτσι όπως τα περίμεναν. Καθώς λοιπόν η παράτολμη κλοπή ξεκινούσε να παίρνει σάρκα και οστά, κάθε ένας από τους τέσσερις φίλους άρχισε να αναρωτιέται αν οι προσπάθειές τους να ενσταλάξουν ενθουσιασμό και νόημα στη ζωή τους, ήταν απλώς μια πλανεμένη προσπάθεια για την επίτευξη του Αμερικανικού Ονείρου. Επίσημο Διαγωνιστικό, Φεστιβάλ Sundance 2018.

The Ardennes

Μέχρι 9/08

Τα αδέρφια Ντέιβ και Κένι ξανασμίγουν μετά την αποφυλάκιση του Κένι τέσσερα χρόνια έπειτα από μια αποτυχημένη ληστεία. Ενώ ο απροσάρμοστος Κένι είναι έτοιμος να μπλέξει και πάλι με τα ναρκωτικά, ο Ντέιβ και η Συλβί, το κορίτσι που άφησε πίσω ο Κένι, έχουν υιοθετήσει μαζί ένα πιο καθαρό τρόπο ζωής. Τίποτε όμως δεν θα είναι ίδιο ανάμεσα στα αδέρφια καθώς ξεδιπλώνονται μια σειρά από αποκαλύψεις και το έγκλημα ενώνει και πάλι τις τύχες τους σε ένα αναπάντεχο θρίλερ, η τελευταία πράξη του οποίου λαμβάνει χώρα στις περίφημες Αρδέννες του Βελγίου.

Ο Χαμένος Θησαυρός του Χουρσίτ Πασά (1995)

Μέχρι 23/08

Στις 29 Ιανουαρίου του 1993 δραπέτευσαν από τις φυλακές Κορυδαλλού ογδόντα κατάδικοι. Όλα άρχισαν όταν ο Βασίλης, δραπετεύοντας για να συναντήσει την αγαπημένη του στην Αμαλιάδα, ξέχασε την πόρτα της φυλακής ανοιχτή. Σιγά σιγά τον δρόμο προς την ελευθερία βρήκαν άλλοι εβδομήντα εννέα. Η ταινία του Σταύρου Τσιώλη, παρακολουθεί τους έντεκα από αυτούς, οι οποίοι καταφεύγουν στην Πελοπόννησο, για να αναζητήσουν τον χαμένο θησαυρό του στρατηγού Χουρσίτ Πασά. Η αναζήτηση του θησαυρού γίνεται αιτία διχασμού, συγκρούσεων και χωρισμών.

The Third Murder (2017)

Μέχρι 15/08

Ο επιτυχημένος δικηγόρος Σιγκεμόρι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Μισούμι, κατηγορούμενου για φόνο και κλοπή, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και για έναν άλλο φόνο πριν τριάντα χρόνια. Οι πιθανότητες να κερδίσει ο Σιγκεμόρι την υπόθεση είναι μικρές αφού ο πελάτης του ομολογεί ελεύθερα την ενοχή του, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή αν καταδικαστεί. Καθώς διερευνά όλο και πιο βαθιά την υπόθεση, μελετώντας τις καταθέσεις της οικογένειας του θύματος και του ίδιου του Μισούμι, ο συνήθως σίγουρος Σιγκεμόρι αρχίζει να αμφιβάλλει για το αν ο πελάτης του είναι ο πραγματικός δολοφόνος. Δικαστικό δράμα του Χιρακάζου Κόρε Έντα που έκανε την πρεμιέρα του στο Επίσημο Διαγωνιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βενετίας το 2017, και συνέχισε τη φεστιβαλική του πορεία στα Φεστιβάλ Τορόντο, Σαν Σεμπαστιάν, Ζυρίχης, Μουμπάι, Βιέννης ανάμεσα σε άλλα.

El Reino (2017)

Μέχρι 28/08

Ο Μανουέλ, τοπικός γραμματέας ενός μεγάλου κόμματος σε μία παραθαλάσσια πόλη της Ισπανίας, με αρκετή επιρροή και πολλές πιθανότητες να αναλάβει την θέση του Προέδρου, βλέπει την τέλεια ζωή του να απειλείται μετά από την επικείμενη αποκάλυψη ενός μεγάλου σκανδάλου, που εμπλέκει τον ίδιο και τον φίλο του, Πάκο. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2018 στην Ισπανία, βραβεύθηκε με επτά Γκόγια, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α’ και Β’ Ανδρικής Ερμηνείας και ήταν επίσης υποψήφια για το Βραβείο LUX του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

The Death of Stalin (2017)

Μέχρι 1/09

Αρχές του 1953. Μόσχα. Ο αιφνίδιος θάνατος του Στάλιν προκαλεί αναταραχή ανάμεσα στα μέλη της κυβέρνησης, καθώς το χάος και η παράνοια κυριαρχούν μετά την απώλεια του ηγέτη τους. Μετά το θάνατο του ηγέτη τους, η διαμάχη των μελών του Πολιτικού Γραφείου για τη διαδοχή του φέρνει στο προσκήνιο τη διαφθορά και την αυθαιρεσία της εξουσίας. Η αντιπαράθεση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα Γκιόργκι Μαλένκοφ, του αρχηγού μυστικών υπηρεσιών Λαυρέντι Μπέρια αλλά και του αδίστακτου Νικίτα Χρουστσώφ , δημιουργεί μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων, αμέτρητων έξυπνων διαλόγων και μια σειρά από χιουμοριστικές ατάκες.

Captain Fantastic (2016)

Μέχρι 14/09

Στα δάση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, ένας πατέρας που είναι αφοσιωμένος στο μεγάλωμα των έξι παιδιών του, προσπαθώντας να τους δώσει μια αυστηρή σωματική και πνευματική διαπαιδαγώγηση, αναγκάζεται να αφήσει τον παράδεισο στον οποίο ζει, και να μεταφερθεί στον έξω κόσμο, αμφισβητώντας την ιδέα που είχε για το τι σημαίνει να είσαι γονιός. Μία από τις πλέον πολυσυζητημένες ταινίες του Φεστιβάλ Καννών, το «Captain Fantastic», με τον καταπληκτικό Βίγκο Μόρτενσεν, χρησιμοποιεί την ιστορία μιας εκκεντρικής οικογένειας για να μιλήσει για το πώς είναι να έχεις ιδανικά σε έναν κόσμο που χάνει όλο πιο γρήγορα τα δικά του και τι αφήνεις πίσω για να μεγαλώσεις. https://www.ertflix.gr/en/vod/vod.287103-captain-fantastic-1

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v