To Cash υπόσχεται να μας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές για άλλο ένα καλοκαίρι

Tο αγαπημένο bar restaurant του Κεφαλαρίου

To Cash υπόσχεται να μας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές για άλλο ένα καλοκαίρι

Το Cash, το αγαπημένο bar restaurant του Κεφαλαρίου, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση των βορείων προαστίων γιορτάζει φέτος τα 13χρονα γενέθλιά του!

Το Cash Restaurant-Bar κυριαρχεί και φέτος στις νυχτερινές μας εξόδους, καθώς συνδυάζει άριστα στον υπέροχο κήπο του, γευστικότατα πιάτα, ευφάνταστα κοκτέιλ  και live μουσική.

Το Cash είναι ένα καταφύγιο φινέτσας με έντονο αριστοκρατικό αέρα, όπου η γαστρονομική τέχνη εναρμονίζεται με τη μαγευτική ατμόσφαιρα ενός σχολαστικά επιμελημένου κήπου δημιουργώντας μια ήρεμη όαση στην καρδιά του Κεφαλαρίου στο νούμερο 54 της οδού Δηλιγιάννη. Το εμβληματικό νεοκλασικό και πιο συγκεκριμένα η υπέροχη αυλή του ζωντανεύει με ένα τρόπο διαφορετικό και ταυτόχρονα οικείο. 

Ανοίγοντας τη μαύρη πόρτα του αγαπημένου κήπου του Κεφαλαρίου αντικρίζεις μεμιάς έναν καλόγουστο χώρο με μαρμάρινα τραπέζια ανάμεσα στα φυτά, που απλώνονται στα δύο επίπεδα του και μια υπέροχη μπάρα κάτω από μία ολάνθιστη οροφή.

Το ζωντανό και κεφάτο bar-restaurant, το Cash επιστρέφει με ανανεωμένο menu υπό τις οδηγίες του executive chef Αλέξη Αποστολόπουλου, που μετά από την πολύχρονη συνεργασία του με τον Χρόνη Δαμαλά και τον Γιώργο Βενιέρη δημιουργεί ένα ευφάνταστο fusion menu, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Ebi mayo με τεμπούρα γαρίδας και μαγιονέζα wafu, Tuna tartar με ponzu μυρωδικών και χυμό από εσπεριδοειδή σε πεπαλαιωμένη soya, σολομός τατάκι σε soya base με ασιατική μέντα με τηγανιτές πέρλες ρυζιού, φιλέτο με spicy dry soya παλαιάς ωρίμανσης, bao με γαρίδα και spisy mayo.

Το σίγουρο είναι ότι το Cash υπόσχεται να μας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές για άλλο ένα καλοκαίρι.

Cash: Δηλιγιάννη 54, Κηφισιά, τηλ. 212 100 4772

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v