Παραλίες γυμνιστών κοντά στην Αθήνα

Σε ποιες παραλίες της Αττικής μπορείς να γδυθείς ελεύθερα και αν απολαύσεις το μπάνιο σου με πλήρη απελευθέρωση;

Παραλίες γυμνιστών κοντά στην Αθήνα

Το νερό πάνω στο γυμνό κορμί είναι από τις αισθήσεις που όσοι κάνουν συστηματικά γυμνισμό θα σου πουν πως δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Όμως και συστηματικά να μην κάνεις μπάνιο γυμνός, κάποια στιγμή αξίζει να το δοκιμάσεις. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες παραλίες κοντά στην Αθήνα για να το κάνεις.

Πόρτο Γερμενό, το "κρυφό" σημείο

Χάρτης εδώ 


Photo: capnbarefoot

Πανέμορφη και βοτσαλωτή, αυτή η παραλία με κρυστάλλινα νερά αποκτά ολοένα και περισσότερη φήμη στους γυμνιστές, αλλά και στους ελεύθερους κατασκηνωτές. Η πρόσβαση είναι εύκολη είτε έχεις 4Χ4 είτε όχι, απλά στην δεύτερη περίπτωση ίσως χρειαστεί να σταματήσεις νωρίτερα και να το κόψεις με τα πόδια, ακολουθώντας τα μπλε βέλη που δείχνουν προς την παραλία.

Λιμανάκια

Χάρτης εδώ 

Όχι, φυσικά, τα γνωστά Λιμανάκια στα οποία επικρατεί ο χαμός, αλλά τα «Λιμανάκια Β’» όπως αναγράφεται και στη στάση του λεωφορείου που περνά από εκεί. Ακολουθείς το μονοπάτι για κάτω, και απλώνεις πετσετούλα στο δικό σου… βράχο για να απολαύσεις τις δροσερές βουτιές. Ιδανικά, πάρε σανδάλια και όχι σαγιονάρες για την κατάβαση.

Αλθέα

Χάρτης εδώ 

Μια ήσυχη παραλία με φόντο τα χαλάσματα ενός ερειπωμένου ξενοδοχείου αποτελεί ιδανικό προορισμό για γυμνισμό και απόλυτη χαλάρωση. Είναι βοτσαλωτή έξω με πέτρες μέσα και έχει καθαρά νερά, όταν δεν την πιάνει ο άνεμος.

Παραλία Αγίου Νικολάου

Χάρτης εδώ 

Δίπλα από την δημοφιλή παραλία της Αναβύσσου με το γραφικό εκκλησάκι, υπάρχει ένας μικρός κολπίσκος αποκλειστικά για γυμνιστές. Είναι ήσυχος, με άμμο, λίγο βοτσαλάκι και αρκετά βράχια. Must από εδώ το ηλιοβασίλεμα.

Παραλία ΚΑΠΕ

Χάρτης εδώ 

Όχι η γνωστή, αλλά μια πιο απομονωμένη δίπλα της. Θα τη βρείς ακολουθώντας την ταμπέλα που γράφει «προς ΚΑΠΕ – Κέντρο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας». Αφού φτάσεις στην δημοφιλή παραλία, θα περπατήσεις δεξιά για να βρεις μια μικρότερη με βραχάκια για να απολαύσεις το μπάνιο σου χωρίς μαγιό. Ακριβώς δίπλα της, στον επόμενο κολπίσκο, υπάρχει και ακόμα μία παραλία γυμνιστών, δες εδώ τον χάρτη. 

Μαρίκες

Χάρτης εδώ 

Θα την βρεις πίσω από την μεγάλη ομώνυμη αμμουδιά της Ραφήνας. Πρόκειται για έναν βραχώδη κόλπο που είναι αρκετά δύσβατος, αλλά σίγουρα απομονωμένος και ήσυχος. Σε αυτόν οδηγούν τα σκαλάκια και το μονοπάτι που θα βρεις στη δεξιά άκρη της κύριας παραλίας.

Ραμνούντας

Χάρτης εδώ 

Κοντά στο Γραμματικό και ακριβώς κάτω από την αρχαία πόλη της Ραμνούντας, τα μπάνια χωρίς μαγιό εδώ αποκτούν… ιστορικό ενδιαφέρον. Απέχει περί τα 65 χιλιόμετρα από την Αθήνα, όμως αξίζει την απόσταση, σκέψου το σαν μονοήμερη. Παρκάρεις κάτω από το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας και την προσεγγίζεις με τα πόδια.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v