Τα Euthalia βραβεύτηκαν στα Green Brands Awards

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση

Τα Euthalia βραβεύτηκαν στα Green Brands Awards

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση έλαβαν τα καλλυντικά της εταιρείας Euthalia Natural Cosmetic Values για την green σύστασή τους και το σεβασμό τους στο περιβάλλον και το ζωικό βασίλειο. 

Τα EUTHALIA είναι τα πρώτα Ελληνικά καλλυντικά που δημιουργήθηκαν βασισμένα στην Clean Beauty. Χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία, βασισμένα 100% στην πλούσια ελληνική χλωρίδα και στη φιλοσοφία της αρχαίας ελληνικής ιατρικής, προσφέρουν υγεία και λάμψη. Όλες οι φόρμουλές της εταιρείας περιέχουν υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, όπως βοτανικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και άλλα ενεργά συστατικά που προέρχονται από τη φύση, πλούσια σε ευεργετικές ιδιότητες, προσφέροντας άμεση αποτελεσματικότητα, χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό και το περιβάλλον. 

Η βασική σύσταση των καλλυντικών Euthalia περιέχει ελαιόλαδο και κίστο, συστατικά τα οποία εδώ και αιώνες είναι  γνωστά για τις αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητές τους,  συμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό, έτσι ώστε η επιδερμίδα να τα απορροφά σε βάθος και η δράση τους να είναι άμεση και αποτελεσματική. Πρόκειται για καλλυντικά που καταπολεμούν το οξειδωτικό στρες και ισορροπούν την φυσική μας κατάσταση. Βασική αρχή της εταιρείας είναι ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το φυσικό περιβάλλον για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι διαδικασίες παραγωγής των καλλυντικών γίνονται με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα και οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες. 

Με  οδηγό την ίδια τη φύση για μια Βιώσιμη Ανάπτυξη, Οικονομία – Περιβάλλον – Κοινωνία, η Euthalia Natural Cosmetic Values βάζει το δικό της λιθαράκι, προσφέροντας ευεξία, λάμψη και ομορφιά μέσα από φυσικές, βιοενεργές και αποτελεσματικές φόρμουλες.  (Δεν δοκιμάζονται σε ζώα, είναι gluten free και eco friendly.)

Brightening Exfoliating Balsam, For Face & Body, Cistus & Olive Seeds - Απολεπιστικό γαλάκτωμα για λάμψη και απαλό, λείο δέρμα με ενεργό μείγμα με ελαιόλαδο, κουκούτσι ελιάς και κίστο. Απαραίτητο πριν την εκθεσή μας στον ήλιο για ομοιόμορφο μαύρισμα.   Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας απαλότητα, λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε το 2-3 φορές την εβδομάδα. Για όλους τους τύπους δέρματος και τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

MultiPurpose Dry Oil Ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Ένας πολύτιμος συνδυασμός εκλεκτών φυτικών ελαίων και αιθέριων ελαίων. Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, εμπλουτίζει την επιδερμίδα με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες, ενισχύει την αναδόμηση της, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διεγείρει τις αισθήσεις. Ιδανικό για μετά τον ήλιο, χαρίζει λάμψη στο ηλιοκαμένο δέρμα. Eίναι ένα πολυχρηστικό προϊόν για ξηρά και κουρασμένα δέρματα. Απορροφάται πλήρως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας, αφήνοντας το δέρμα απαλό και ευλύγιστο.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v