Πρωτότυπα παιδικά πάρτι για παιδιά έως και 6 ετών

Αν θες μια διαφορετική νότα στο πάρτι που θα διοργανώσεις για τα βλαστάρια σου, εμείς είμαστε εδώ για να σε βγάλουμε ασπροπρόσωπο.

Πρωτότυπα παιδικά πάρτι για παιδιά έως και 6 ετών

Έλα πες μας την αλήθεια γιατί εμείς δεν πρόκειται να σε κρίνουμε. Σε έχουν κουράσει οι παιδότοποι; Βαρέθηκες τα μονοδιάστατα πάρκα κι έχεις γκώσει με τις παιδικές χαρές; Ψάχνεις να βρεις τον κατάλληλο χώρο για να διοργανώσεις ένα αξέχαστο πάρτι για το βλαστάρι σου που θα το θυμάται κι αυτό κι εσύ; Κι όμως υπάρχουν τρόποι για να ξεφύγεις από την πεπατημένη και το πάρτι σου να γίνει δημιουργικό, περιπετειώδες, αθλητικό και σε κάθε περίπτωση μοναδικό.

Αν δυσκολεύεσαι να καταλάβεις το πώς και το γιατί, εμείς θα σου δώσουμε τα φώτα μας.

Adventure Park

"Δυο βήματα" από την Αθήνα, στη Μαλακάσα, το Adventure Park υπόσχεται ώρες δράσης ακόμη και για όσους δεν έχουν διαρκώς την πολυτέλεια να εγκαταλείπουν τα τείχη της πόλης για περισσότερο από μία ημέρα. Αν τώρα όλοι αυτοί έχουν και παιδιά ακόμη και καλύτερα, αφού επιτέλους θα μπορέσουν τα πιτσιρίκια τους να μάθουν και σκιουρίστικα άμα λάχει. Τα μικρά ‘Σκιουράκια’ (3-7 ετών) στο Adventure Park θα μάθουν μια καινούρια γλώσσα -τα σκιουρίστικα ντε- και θα εκπλήξουν τους γονείς τους με τις ικανότητες και τη φαντασία τους. Εγγυημένη λύση για ένα πάρτι που θα σε φέρει αδιαφιλονίκητο φαβορί για την προεδρία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων αφού όλοι θα σε ζηλεύουν.

Laser Tag

Υπάρχει άραγε μια δραστηριότητα που να συνδυάζει ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία; Ένα παιχνίδι δράσης βρε αδερφέ το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», χρησιμοποιώντας high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα; Άσε μας να σου μιλήσουμε για τον κύριο και σωτήρα σου Laser Tag το οποίο θα κάνει τις καρδιές των πιτσιρικίων σου να σκιρτήσουν από χαρά. Αν ψάχνεις μια έξτρα διασκεδαστική κι ιδιαίτερη ιδέα προκειμένου να διοργανώσεις ένα σούπερ φαν παρτάκι τότε εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι.

Tιμοκατάλογος εδώ

Ιce n skate

Έβλεπες στις αμερικάνικες ταινίες τα παιδάκια να ξεχύνονται σε παγοδρόμια και πατινάζ και ζήλευες γιατί ήθελες να προσφέρεις στο παιδί σου κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν ήξερες πως. 3 λεπτά μακριά από τον σταθμό του μετρό στον Ελαιώνα θα βρεις το Ice n Skate. Eκεί θα απλωθεί μπροστά σου μια τεράστια παγοπίστα με φυσικό πάγο 800 τ.μ., μια άνετη καφετέρια που "βλέπει" στην πίστα, εξειδικευμένο κατάστημα με είδη παγοδρομίας, roller skates, skateboard κ.λ.π. αποδυτήρια με ντουλαπάκια φύλαξης κι ειδικός χώρος για να διοργανώσεις το πιο δροσερό παιδικό πάρτι της χρονιάς.

Περισσότερα εδώ

Game Project

Στο Game Project γίνεται καθημερινά του παιχνιδιού. Σε ένα παλιό, οικογενειακό εργοστάσιο υφαντουργίας δημιουργήθηκε ένας χώρος υψηλής αισθητικής, όπου τόσο εσύ όσο και τα παιδιά σου μπορούν να παίξουν φυσικά, μακριά από κινητά τηλέφωνα και βιντεοπαιχνίδια. Σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και υπό τη διαρκή καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών-εμψυχωτών έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ένα αξέχαστο πάρτι για το παιδί σου για να μάθει από πρώτο χέρι τη χαρά του παιχνιδιού. Άλλωστε όπου πάρτι και παιχνίδι και τούμπαλιν ειδικά για τα μικρά βλαστάρια σου που έχουν τόση ενέργεια που βάζουν κάτω 2 κούτες με ισοτονικά ποτά.

Πάμε σε ένα Παραμυθοχωριό να μη βλέπουμε άνθρωπο;

Αν είσαι γονιός που θέλει να απασχολήσει δημιουργικά τα παιδάκια του είναι βέβαιο ότι συχνά πυκνά πέφτεις για ύπνο με τη σκέψη να υπήρχες ένας χώρος που να φιλοξενεί κουκλοθέατρο ή αφήγηση παραμυθιού, μαγικά, ομαδικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια κατάλληλα για μικρές ηλικίες, διαγωνισμούς, δωράκια στους νικητές, face-painting και μπαλονοκατασκευές σε όλα τα παιδάκια που θα βρεθούν εκεί. Ξύπνα Έλληνα γονιέ και μην τσιμπιέσαι. Το Παραμυθοχωριό είναι εδώ για πάρτη σου και για το πάρτι σου.

Περισσότερα εδώ

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v