Τι ωραίο να δεις στο Ertflix τον Ιούνιο

Η Ιούνιος μπαίνει με φόρα κι εμείς ξεχωρίζουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες παραγωγές που στρημάρουν στο Ertflix.

Τι ωραίο να δεις στο Ertflix τον Ιούνιο

Θες ντοκιμαντέρ; Θες ωραίες σειρές; Θρίλερ; Περιπέτειες; Ο Ιούνιος στο Ertflix έχει απ’ όλα κι εμείς ξεχωρίζουμε τα καλύτερα για να στρημάρεις από την άνεση του σπιτιού σου.

Πλάσματα Μεγάλα και Μικρά (2020)

Μέχρι 28.07 εδώ

O Τζέιμς Χέριοτ, μόλις έχει αποφοιτήσει από το Κολλέγιο Κτηνιατρικής της Γλασκώβης και ακολουθεί το όνειρό του να γίνει κτηνίατρος στο υπέροχο Γιορκσάιρ Ντέιλς. Σύντομα, ανακαλύπτει ότι η θεραπεία των ζώων έχει μεγάλη σχέση με τους ιδιοκτήτες τους, καθώς και ότι οι αγρότες της περιοχής είναι ένα δύσκολο κοινό που δεν ικανοποιείται εύκολα. Παράλληλα έρχεται σε επαφή με την νέα δυσλειτουργική οικογένειά του: τον Ζίγκφριντ Φάρνον, το χαοτικό και αλλοπρόσαλλο αφεντικό του, τον δύστροπο αδελφό του Τρίσταν και την οξυδερκή κυρία Χολ που κρατά το τιμόνι του πλοίου. Όταν η καλλονή της περιοχής Έλεν Άλντερσον προσελκύει την προσοχή του Τζέιμς, εκείνος αποκτά άλλο ένα ισχυρό κίνητρο για να παραμείνει στο Ντέιλς. Tηλεοπτική μεταφορά των ομότιτλων μυθιστορημάτων του Αλφ Γουάιτ, με δύο σεζόν.

Οι Πειρατές της Σομαλίας (2017)

Μέχρι 15.06 εδώ 

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία του Μπράιαν Μπάκλεϊ αφηγείται την ιστορία της περιπέτειας ενός δημοσιογράφου που πήρε το τεράστιο ρίσκο και έφερε τελικά στο προσκήνιο μια άνευ προηγουμένου αποκάλυψη για τους πειρατές της Σομαλίας. Η ιστορία του Τζέι Μπαχαντούρ (Έβαν Πίτερς) ξεκινά το 2008, όταν απόφοιτος από το πανεπιστήμιο του Τορόντο αναζητά ένα κίνητρο για να ξεκινήσει την καριέρα του. Νέος και άπειρος ακόμη, με ήδη μία μεγάλη λίστα από επαγγελματικές απογοητεύσεις, συναντά τυχαία το είδωλό του, τον συντάκτη της Daily Mail, Σέιμους Τόλμπιν (Αλ Πατσίνο), ο οποίος και τον εμπνέει να κυνηγήσει το ρεπορτάζ της ζωής του.

Σοφία Λόρεν - Ένα Ξεχωριστό Πεπρωμένο 

Μέχρι 02.07 εδώ

Έχει πολύ μακριά μύτη, πολύ μεγάλο στόμα, πολύ ανοικτούς γοφούς, πολύ σκούρο δέρμα, είναι πολύ ψηλή κι έχει πολύ ελεύθερο πνεύμα: η Σοφία Λόρεν είναι η επιτομή της υπερβολής. Ως μητέρα ή ως ιερόδουλη, ως ατίθαση χορεύτρια ή ως συντετριμμένη Μαντόνα, είναι μια πολυδιάστατη ηθοποιός. Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τη ζωή της από τους δρόμους της Νάπολης ως την Τσινετσιτά και αργότερα το Χόλιγουντ, όπου έγινε το πρόσωπο της Ιταλίας και ένας ζωντανός θρύλος.

Νταϊάνα (2021)

Μέχρι 09.07 εδώ

Tο απίστευτο ταξίδι της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, που από βοηθός νηπιαγωγού έγινε εμβληματική διεθνής προσωπικότητα και της οποίας ο θάνατος προκάλεσε τεράστια θλίψη σε όλο τον κόσμο. To ντοκιμαντέρ αξιοποιεί σπάνιο αρχειακό υλικό και νέες μαρτυρίες, για να φωτίσει τις πιο εμβληματικές στιγμές της ζωής της πριγκίπισσας, ενώ προχωρά πέρα από τα πρωτοσέλιδα και προσφέρει μια διεισδυτική ματιά στην περίπλοκη ψυχοσύνθεσή της.

Το Βιβλιοπωλείο της Κυρίας Γκριν (2018) 

Μέχρι 29.08 εδώ

Η ταινία της Ιζαμπέιλ Κοϊσέτ βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Πενέλοπι Φιτζέραλντ κι εκτυλίσσεται στο μεταπολεμικό Χάρτφορντ του 1959, στην περίοδο που, γιατρεύοντας τις πληγές τους από τον πόλεμο, οι κάτοικοι προσπαθούν να στήσουν μια ζωή εργασίας και χαράς. Η Φλόρενς Γκριν είναι μια μεσήλικη γυναίκα που πολύ νέα έχασε το σύζυγό της και από τότε, έχοντας μοναδική παρηγοριά τα βιβλία, προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της και να κάνει το επόμενο βήμα. Η ταινία έκανε εισπράξεις 2,9 εκατομμύρια δολάρια στο ισπανικό box office, ενώ απέσπασε τα πιο σημαντικά βραβεία Goya 2018: καλύτερης ταινίας/σκηνοθεσίας/διασκευασμένου σεναρίου.

Κόκκινη Έκλειψη (2019)  

Μέχρι 30.06 εδώ

Βρισκόμαστε γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ένας παράξενος άνδρας φθάνει σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Εκεί, μέσα σε ένα εστιατόριο και χωρίς κανέναν προφανή λόγο, αρχίζει να προσβάλει τον Κλαούντιο έναν φημισμένο δικηγόρο. Η κοινότητα υπερασπίζεται τον δικηγόρο και ο ξένος φεύγει κακήν κακώς. Αργότερα τη νύχτα, ο ξένος, που είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί, επιτίθεται στον Κλαούντιο και στην γυναίκα του Σουζάνα. Ο δικηγόρος τότε θα πάρει έναν δρόμο χωρίς επιστροφή γεμάτο μυστικά και σιωπή. Ένα βραδυφλεγές, και σκοτεινό αστυνομικό θρίλερ, δια χειρός Μπέντζαμιν Ναϊστάτ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v