Pre-Summer Beauty Combo

Με την Face Relief Mask και το Hyaluronic Acid Supreme Hydratio από τα SkourasMed

Pre-Summer Beauty Combo

Face Relief Mask 

Η σειρά καλλυντικών SkourasMed ενισχύεται με τη νέας τεχνολογίας μάσκα λευκού αργίλου και εκχύλισμα χυμού σταφυλιού, τη Face Relief Mask. Μία μάσκα για τέλειο και βαθύ καθαρισμό με αντιοξειδωτική δράση που καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης. Αποτρέπει τη διάσπαση του φυσικού κολλαγόνου και της ελαστίνης της επιδερμίδας, αφού η μαλακτική της ιδιότητα που προέρχεται από το λάδι jojoba και την αλόη, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και καταπολεμά τα βακτήρια που δημιουργούν δερματικές φλεγμονές.

Εμπλουτισμένη με δ-βινιφερίνη και εκχύλισμα ιτιάς, προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση και μειώνει άμεσα την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς οι οποίοι προέρχονται από βακτήρια που προκαλούν φλεγμονές και ακμή. Επίσης, τα μεταλλικά άλατα και η καολίνη που περιέχονται, βοηθούν στη σύσφιξη και στην αποκατάσταση του δέρματος.

Το δέρμα ανακτά την υγιή και λαμπερή του όψη διατηρώντας για μέρες την ενυδάτωση και τον βαθύ του καθαρισμό.

ΧΡΗΣΗ

Μετά από καθαρισμό, εφαρμόζουμε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήνουμε τη μάσκα να δράσει για 10-15 λεπτά και ξεπλένουμε με άφθονο χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε ιδανικά τον ορό Hyaluronic Acid Supreme Hydration και την κρέμα ενυδάτωσης που χρησιμοποιούμε. Κατα τη διάρκεια της ημέρας δεν ξεχνάμε την χρήση του αντηλιακού Protect & Hydrate SPF 30.

 

Hyaluronic Acid Supreme Hydratio

Tα SkourasMed διαθέτουν στην σειρά καλλυντικών τους, τον ορό υαλουρονικού οξέος Hyaluronic Acid Supreme Hydration! Έναν ορό προσώπου με βαθιά ενυδατική δράση και συσφικτική ιδιότητα.

Το Hyaluronic Acid Supreme Hydration δημιουργεί ένα ανθεκτικό, συνεχές και τρισδιάστατο φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας το οποίο λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Τα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος και υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ ενσωματωμένο σε εξειδικευμένο φυτικό εκχύλισμα, βελτιώνουν άμεσα το ανάγλυφο του προσώπου «γεμίζοντας» τις ρυτίδες εσωτερικά. Προστατεύει τα δερματικά κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και διεγείρει τον σχηματισμό κολλαγόνου.

Ο ορός υαλουρονικού οξέως ενδυναμώνει το δερμικό φραγμό και ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Το δέρμα ενυδατώνεται σε βάθος, γίνεται ορατά πιο ελαστικό και ανακτά την πυκνότητα και την λάμψη του.

Το Hyaluronic Acid Supreme Hydration εφαρμόζεται καθημερινά, πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό, μετά τον καθαρισμό με το Refreshing Cleansing Gel και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής Collagen Correct & Lift.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v