10 κομματάρες των Disturbed ό,τι πρέπει για τις προπονήσεις σου

Νιώθεις πεσμένος στο γυμναστήριο; Βάλε στη λίστα σου αυτά τα δέκα κομμάτια – ενέσεις αδρεναλίνης και ετοιμάσου να τα κάνεις όλα πόπα.

10 κομματάρες των Disturbed ό,τι πρέπει για τις προπονήσεις σου

Η μουσική στη γυμναστική μπορεί να αυξήσει την απόδοση, αρκεί φυσικά να είναι η κατάλληλη. Δεν θα ακούσεις τζαζ όταν κάνεις πάγκο, ούτε ambient sounds.

Θα ακούσεις κάτι ρυθμικό, δυνατό, με έντονα riff και φλογερά φωνητικά.

Οι Disturbed προσφέρουν ακριβώς αυτό. Και το ωραίο είναι πως σχεδόν όλα τα κομμάτια τους μπορούν να σε συντροφεύσουν στις προπονήσεις σου.

Εμείς διαλέξαμε δέκα που μας αρέσουν περισσότερο και μας ανεβάζουν τη διάθεση κάθε φορά που περνάμε το κατώφλι του γυμναστηρίου.

Δες το και σαν ένα ωραιότατο «ζέσταμα» για την επερχόμενη εμφάνισή τους στο Release Athens, μαζί με τους Bullet for my Valentine και τους Nova Twins

Droppin’ Plates

O τίτλος δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο στην άρση κιλών (plates= πλάκες με βάρη), ενώ 23 χρόνια μετά παραμένει ένα από τα πιο ωραία τζαμαρίσματά τους.

Are You Ready

"When they stand before you they will find

A force they aren't ready for"

Με αυτούς τους στίχους είναι δυνατόν να μην ξεκινήσεις ακόμα μια δυνατή προπόνηση. Βάλε και το ρυθμικό ριφ και έχεις ένα πλήρες πακέτο για να ιδρώσεις.

Inside The Fire

Ο David μετατρέπει τον έντονο θυμό, τη σύγχυση και τη θλίψη σε λυρική ενέργεια, σε ένα από τα πιο ευαίσθητα αλλά και δυναμικά κομμάτια της μπάντας.

Indestructible

Ό,τι και να συμβεί, μην σταματάς να πολεμάς. Μαθήματα ζωής από την μπάντα, κομματάρα και για τις προπονήσεις σου.

Stricken

Ένα από τα κορυφαία κομμάτια της μπάντας, μπαίνει τόσο γερά που σε ξυπνάει σαν τριπλή δόση εσπρέσο, ενώ το σόλο συγκαταλέγεται σίγουρα στα κορυφαία τους.

Down With The Sickness

Το κομμάτι που τους έκανε διάσημους στα πέρατα της γης, το πιο κλασικό «ου-α-α-α-α» όλων των κραυγών τους. Ρυθμικό, κοφτό, πορωτικό.

Stupify

Από τα λιγότερο δημοφιλή κομμάτια τους, αυτό το διαμαντάκι έχει τόση ενέργεια και οργή μέσα του και τόσο ωραίο ρυθμό που είναι ό,τι πρέπει για να χτυπήσεις ρεκόρ στον διάδρομο.

The Game

Το μπάσιμό του είναι από τα πιο πορωτικά που θα ακούσεις, ενώ όλη του η ροή σε πάει από το ένα σετ ασκήσεων στο άλλο ομαλά και ωραία.

Ten Thousand Fists

Γροθιές υψωμένες, ενέργεια και φλόγα για να βγάλεις μια δύσκολη μέρα στο γυμναστήριο όπως πρέπει.

Warrior

“Now, I am now an instrument of violence

I am a vessel of invincibility”

Είσαι; Δεν είσαι; Ε, με αυτό το κομμάτι θα γίνεις τελοσπάντων.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v