Kαλά νέα για τη μάχη του Τζεφ Μπρίτζες με τον καρκίνο

Ευχάριστα νέα μοιράστηκε ο Τζεφ Μπρίτζες για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς ο όγκος του συρρικνώνεται χάρη στη θεραπεία.

Kαλά νέα για τη μάχη του Τζεφ Μπρίτζες με τον καρκίνο

νάσα ανακούφισης για τον Τζεφ Μπρίτζες, αλλά και για όλο τον πλανήτη που παρακολουθεί την περιπέτεια της υγείας του γνωστού ηθοποιού, είναι τα τελευταία νέα που μοιράστηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο AARP, τονίζοντας πως ο όγκος του συρρικνώθηκε από τις θεραπείες.

«Γύριζα σκηνές δράσης για το πρώτο επεισόδιο του ‘The Old Man‘, χωρίς να ξέρω ότι είχα έναν όγκο 30×23 εκατοστά στο σώμα μου», είπε ο βραβευμένος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε όταν προσβλήθηκε από κορωνοϊό πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τα εμβόλια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του Σούζαν ήταν η «απόλυτη πρωταθλήτρια» που πάλεψε για να τον κρατήσει μακριά από τον αναπνευστήρα.

Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε για σχεδόν πέντε μήνες και υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία. «Κάθε μέρα έβαζα μικρούς στόχους» εξηγεί. «Στην αρχή, το ρεκόρ μου ήταν 45 δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσω. Και μετά μου έλεγαν: ‘Κοίτα, στέκεσαι όρθιος για ένα λεπτό! Μπορείς τώρα να περπατήσεις 1,5 μέτρο;’».

Με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται, ο Τζεφ Μπρίτζες έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του The Old Man. «Το να επιστρέφεις σε αυτό που σε αναζωογονεί, είναι υπέροχο συναίσθημα. Αισθάνομαι ότι οι καιροί απαιτούν από εμάς να είμαστε όσο πιο δημιουργικοί γίνεται. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε κάτι όμορφο, όπως κάνουμε στις ταινίες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v