4 οροί προσώπου στην υπηρεσία της αντιγήρανσης

Τα καλύτερα συστατικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας στην αντιγήρανση.

4 οροί προσώπου στην υπηρεσία της αντιγήρανσης

 

Είναι φυσιολογικό το σώμα σας ν’ αλλάζει καθώς μεγαλώνετε. Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που όλοι βιώνουν. Η επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό και όλες οι μάρκες έχουν δημιουργήσει καλλυντικά προϊόντα που βοηθούν στην αντιγήρανση.

Στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου σας, προσπαθήστε να ενσωματώσετε μερικά από τα παρακάτω συστατικά, για να επιβραδύνετε όσο το δυνατόν περισσότερο, τα σημάδια της γήρανσης.

Υαλουρονικό οξύ

Καθώς γερνάτε, το δέρμα σας χάνει υγρασία και υαλουρονικό οξύ, με αποτέλεσμα να γίνεται χαλαρό και ρυτιδωμένο. Όταν εφαρμόζετε κρέμα για ρυτίδες με υαλουρονικό οξύ, βοηθάτε στην αναπλήρωση των φυσικών αποθεμάτων του, ενώ παράλληλα  ενυδατώνετε βαθιά το δέρμα σας. Με τον τρόπο αυτό, το διατηρείται σφιχτό και ελαστικό ενώ μειώνετε την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Ο ορός Hyalu B5 με υαλουρονικό οξύ της La Roche-Posay στοχεύει τις ρυτίδες, την απώλεια όγκου και ελαστικότητας στο ευαίσθητο δέρμα. Ο συγκεκριμένος επανορθωτικός ορός, δρα από την πρώτη κιόλας ώρα, ‘’γεμίζει’’ αμέσως το δέρμα, και το βοηθά ν’ ανακτήσει τον όγκο και την ελαστικότητά του, ενώ μειώνει τις ρυτίδες.

Βιταμίνη C

Μεγαλώνοντας, το δέρμα σας παράγει όλο και λιγότερο κολλαγόνο. Αυτό οδηγεί σε λεπτές γραμμές, χαλάρωση και σακούλες. Επομένως η προστασία και η αντικατάσταση του κολλαγόνου είναι απαραίτητα στην αντιγήρανση. Η βιταμίνη C, η πρωτεΐνη που συγκρατεί τους ιστούς του σώματός σας, προστατεύει και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα σας και σας χαρίζει πιο λεία και σφριγηλή επιδερμίδα.

Το serum Pure Vitamin C10 της La Roche-Posay περιέχει την πιο βιολογικά δραστική μορφή της καθαρής βιταμίνης C που ενισχύει τη φωτεινότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματός σας. Ο συγκεκριμένος ορός, αποκαλύπτει όλη τη λάμψη του ευαίσθητου δέρματος, προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια γήρανσης ενώ βελτιώνει την ποιότητα και την υφή του.

Ρετινόλη

Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από περιβαλλοντικούς ερεθιστικούς παράγοντες, (ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία),  καθώς και από το οξειδωτικό στρες του τρόπου ζωής (κάπνισμα, αλκοόλ, διατροφή, κλπ).

Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα και τη διαδικασία σύνθεσης ελαστίνης, την πρωτεΐνη που διατηρεί το δέρμα σφριγηλό. Είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση ρυτίδων, στην πρόληψη και τη βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας. Επιπλέον, εξαφανίζει την ανεπιθύμητη μελάγχρωση και τον αποχρωματισμό του δέρματος αναστέλλοντας τον σχηματισμό της μελανίνης.

O ορός Retinol B3 της La Roche-Posay απαλύνει τις έντονες ρυτίδες και λειαίνει το δέρμα. Περιέχει Καθαρή Ρετινόλη που στοχεύει τα σημάδια της φωτογήρανσης, και Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης που ενισχύει τη διορθωτική αντιγηραντική δράση, με σεβασμό στα όρια ανοχής του ευαίσθητου δέρματός σας.

Νιασιναμίδη

Η νιασιναμίδη έχει αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα. Βοηθά στην ανακούφιση της ερυθρότητας από έκζεμα, την ακμή και άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις. Ρυθμίζει επίσης την ποσότητα του ελαίου που παράγουν οι σμηγματογόνοι αδένες, γεγονός που οδηγεί σε λιγότερα σπυράκια και κηλίδες.

Έχει ευεργετική επίδραση στη μείωση της εμφάνισης της υπερμελάγχρωσης και του μελάσματος (τύπος υπερμελάγχρωσης που προκαλείται από ορμόνες και έκθεση στον ήλιο), καθώς και στη θεραπεία των σημαδιών της φωτογήρανσης.

Το serum Pure Niacinamide 10 της La Roche-Posay δρα κατά των κηλίδων και επανορθώνει το επιδερμιδικό φραγμό. Η καθαρή Νιασιναμίδη 10%, δρα σε κάθε κηλίδα και δυσχρωμία, καθώς και σε ζητήματα υπερμελάγχρωσης που προκαλούνται από μικρο-φλεγμονή. Προσφέρει ορατή αποτελεσματικότητα από την 1η εβδομάδα αλλά δεν πρέπει να  εφαρμόζεται σε μη επουλωμένο δέρμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v