Όταν οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο

Η Minoan Lines μας ταξιδεύει σε Κρήτη, Κυκλάδες και Ιταλία

Όταν οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο

Ένα μονάχα αξίζει, το ταξίδι…" έγραφε προλογίζοντας το "Ταξιδεύοντας στην Ισπανία" ο Νίκος Καζαντζάκης, γέννημα του Χάνδακα και παθιασμένος ταξιδευτής.

 

Θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό, κάτι λιγότερο "κρητικό" η Minoan Lines; Με 50 και πλέον χρόνια επιτυχημένης ρότας, ένα από τα ισχυρότερα "ονόματα" στον χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας, είναι ο πρεσβευτής της πατροπαράδοτης φιλοξενίας της μεγαλονήσου και της Ελλάδας, έχοντας αναγάγει την ποιότητα σε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της ακτοπλοϊας στην Ευρώπη.

Ταξιδεύοντας για την Κρήτη λοιπόν, με τα Cruise Ferries KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE, η εμπειρία ξεκινά από τη στιγμή που "σηκώνουν" σκάλα και καταλήγει στο μαγευτικό Ηράκλειο, με όλη την ποιότητα και πολυτέλεια της MINOAN LINES.

Ακριβώς όσα συμβολίζει ο Πρίγκηπας με τα Κρίνα, το έμβλημα των Μινωϊκών, την ευγένεια, τη συνέπεια, τη φιλοξενία και τη ζεστασιά του πληρώματος, την ασφάλεια όσων είναι στη "γέφυρα" και στο "τιμόνι". 

Πολυτέλεια απέριττη, αίσθηση μεγαλονήσου και ανέσεις ανέδειξαν την MINOAN LINES στην εταιρία, που άλλαξε τα δεδομένα στις θαλάσσιες μεταφορές. Η πρώτη που κατέστησε εφικτή τη σύνδεση Ηρακλείου-Πειραιά σε 6 ώρες, προσφέροντας υπηρεσίες κρουαζιέρας στους ταξιδιώτες.

Με τα ευρύχωρα σαλόνια, τα μπαρ, το εστιατόριο a la carte & το self service, τα καταστήματα αγορών και τις απίστευτα άνετες καμπίνες… πριν το καταλάβετε, θα αγναντεύετε ήδη το ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.

Η βόλτα στην παλιά και τη νέα πόλη, η επίσκεψη στα μουσεία του Ηρακλείου, η περιήγηση στην Κνωσσό και τη Φαιστό, στην ενδοχώρα, σαν να αποτελούν μία συνέχεια. Και αυτό είναι το στοίχημα που κέρδισαν οι άνθρωποι της εταιρίας, από τον πρώτο απόπλου του Μίνως μέχρι σήμερα. 

Υπάρχουν όμως κι άλλοι "MINOAN" προορισμοί εκτός από την Κρήτη! Ποιοί είναι οι αγαπημένοι σας για το καλοκαίρι; Κυκλάδες; Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος ή μήπως Σύρος, Νάξος; η εμπειρία απολαμβάνοντας τις on board υπηρεσίες του πολυτελούς High- speed Catamaran SANTORINI PALACE (από Ηράκλειο ή Πειραιά) αρχίζει από την επιβίβαση. Το υπερσύγχρονο catamaran τις προσφέρει απλόχερα. (Έναρξη γραμμής Κυκλάδων 1η Ιουνίου)

Το ίδιο ισχύει κι αν επιλέξεις τη Μήλο, το μαγευτικό κυκλαδονήσι. Με απευθείας σύνδεση από Ηράκλειο και Πειραιά με τα πλωτά "παλάτια" KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE. (Έναρξη ημερήσιων δρομολογίων 13 Ιουλίου)

Αλλά και για τους λάτρεις της Ιταλίας, το KYDON PALACE δρομολογείται καθημερινά στη Γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα- Μπρίντιζι. Με ελληνική σημαία, με ελληνικά πληρώματα, σε συνδυασμό με το M/V IGOUMENITSA της Grimaldi Euromed S.p.A. ( Έναρξη θερινής σύνδεσης στην Κέρκυρα, 12 Ιουνίου - Η βασική γραμμή αφορά στη διαδρομή Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι).

https://www.minoan.gr/

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v