Aegean Bronze της KORRES

Τα χρώματα και η ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού αποτυπώνονται στη συλλογή

Aegean Bronze της KORRES

Η αύρα, τα χρώματα και η ομορφιά του ελληνικού καλοκαιριού αποτυπώνονται στη συλλογή Aegean Bronze της KORRES, που φέτος ενισχύεται με προϊόντα μακιγιάζ, σε μία χρωματική παλέτα για το απόλυτο καλοκαιρινό look!

ΝΕΑ προϊόντα στη συλλογή:

Δύο Βronzers με υφή μεταξένιας και απαλής πούδρας, εμπλουτισμένα με βούτυρο κακάο και έλαιο καρύδας για την απόλυτα φυσική λάμψη και ηλιοκαμένη όψη.

Τρεις νέες αποχρώσεις Gel Effect Nail Colour - Infinity Blue / Aegean Bronze / Sand Dune-  εμπνευσμένες από την καλοκαιρινή λάμψη, τον μπλε αιγαιοπελαγίτικο ουρανό, τα κοχύλια της θάλασσας και τη χρυσή άμμο.

και το Nail Polish Drying Drops, φόρμουλα 100% φυσικής προέλευσης, χωρίς σιλικόνη που υπόσχεται να μειώσει δραστικά το χρόνο στεγνώματος του βερνικιού, σφραγίζοντας το τέλειο μανικιούρ μαζί με τις ανέμελες καλοκαιρινές εικόνες!

Στην υπάρχουσα συλλογή Aegean Bronze εξακολουθούν να υπάρχουν τα Aegean Bronze Serum Αυτομαυρίσματος Πρόσωπο + Σώμα, η Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος και το αγαπημένο καλοκαιρινό άρωμα Aegean Bronze Eau De Parfum, με νότες από περγαμόντο, φρέζια και βανίλια.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v