Διάσημοι που πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που πέρασαν φρικτή παιδική ηλικία, ωστόσο κατάφεραν να ξανασταθούν στα πόδια τους φτάνοντας στην κορυφή του κόσμου.

Διάσημοι που πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια

Βραβεία, κόκκινα χαλιά, εξώφυλλα σε περιοδικά, δόξα και χρήμα. Αυτές οι λέξεις συνοδεύουν συνήθως τις ζωές των celebrities αυτού του πλανήτη. Παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που πέρασαν πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, ζώντας αποτρόπαιες καταστάσεις που σημάδεψαν μια για πάντα τις ψυχές τους. Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες που έζησαν πασίγνωστοι διάσημοι και πιθανόν να μην γνώριζες.

Χοακίν Φοίνιξ

Ο Χοακίν Φοίνιξ έχει πολλούς fans που υποστηρίζουν ότι είναι ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του, ωστόσο λίγοι από αυτούς γνωρίζουν τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε. Οι γονείς του ήταν μέλη χίπικης θρησκευτικής αίρεσης, που λεγόταν «Τα Παιδιά του Θεού», με αρχηγό τον Ντέιβιντ Μπραντ Μπεργκ. Προφασιζόμενοι την ιδέα μιας μεγάλης χριστιανικής οικογένειας τα μέλη της αίρεσης εξανάγκαζαν ενήλικες να κάνουν σεξ με παιδιά, μανάδες με γιους και πατεράδες με κόρες, ενώ κι ο αδερφός του του Χόακιν, ο Ρίβερ (που έφυγε στα 23 του από overdose ναρκωτικών) εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ στην ηλικία των 4 ετών. Ευτυχώς οι γονείς τους αντιλήφθηκαν όσα συνέβαιναν κι αποχώρησαν από την αίρεση. Έπειτα μάλιστα άλλαξαν το επώνυμο τους σε Φοίνιξ, σαν το πουλί που αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Όπρα Γουίνφρεϊ

Η Βερνίτα Λι, μαμά της Όπρα,  ήταν μια ανήλικη έφηβη όταν γέννησε την κορούλα της σε μια φτωχογειτονιά της πολιτείας του Μισισιπή. Η μικρή Όπρα πριν κατακτήσει την αμερικανική τηλεόραση κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συντρόφους της μητέρας της, ενώ 14 ετών έμεινε έγκυος γεννώντας πρόωρα ένα παιδάκι, το οποίο δεν κατάφερε να ζήσει.

Σαρλίζ Θέρον

Ο πατέρας της πεντάμορφης Σαρλίζ Θερόν ονομαζόταν Σαρλ κι ήταν αλκοολικός και βίαιος απέναντι στη μητέρα της πασίγνωστης ηθοποιού. Η μητέρα της Σαρλίζ, τον πυροβόλησε σε ένα από τα ξεσπάσματα βίας απέναντί της με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει το 1991. Η σκηνή διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια της 16χρονης τότε ηθοποιού.

Κριστίνα Αγκιλέρα

Η Κριστίνα Αγκιλέρα έχει μιλήσει δημόσια για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει αναφέρει ότι υπέφερε από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της, καθώς επίσης και από την αντιμετώπιση των συμμαθητών της στο σχολείο. Επίσης, η Αγκιλέρα έχει δηλώσει ότι οι δύσκολες συνθήκες της παιδικής της ηλικίας την έκαναν να αναζητήσει έναν τρόπο να εκφράσει τα συναισθήματά της μέσα από τη μουσική.

Τζιμ Κάρει

Ο πατέρας του Τζιμ Κάρεϊ είχε οικονομικά προβλήματα και η οικογένεια έζησε σε μια πολύ μικρή κατοικία στο Τορόντο. Ο Κάρεϊ είχε επίσης δυσκολίες στο σχολείο και ήταν ένας από τους στόχους του bullying των συμμαθητών του. Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει ότι η οικογένειά του χρειαζόταν την υποστήριξή του και ότι εκείνος αποφάσισε να γίνει κωμικός για να βοηθήσει στην οικονομική τους επιβίωση.

Eminem

O Eminem ζούσε με τη μητέρα του σε μια φτωχή περιοχή του Ντιτρόιτ και ότι είχε συχνά προβλήματα προσαρμογής και συμπεριφοράς στο σχολείο. Ο πατέρας του τον εγκατέλειψε όταν ήταν ακόμα πολύ μικρό παιδί, και αυτό επηρέασε τη ζωή του σε μεγάλο βαθμό. Ο Eminem έχει δηλώσει ότι η μητέρα του είχε επίσης προβλήματα με εξαρτήσεις και ότι αποτύγχανε συχνά να παράσχει τόσο στον εαυτό της όσο και στον ανήλικο γιο της την απαραίτητη φροντίδα που χρειαζόταν.

Lady Gaga

Η Lady Gaga υπήρξε θύμα bullying στο σχολείο λόγω της εξωτικής της εμφάνισης και του τρόπου που συνήθιζε να εκφράζεται, γεγονός που την αποξένωσε από τα υπόλοιπα παιδιά. Παράλληλα η διάσημη τραγουδίστρια έχει μιλήσει δημόσια για το γεγονός ότι έπασχε από νευρική ανορεξία κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, αντιμετωπίζοντας σοβαρά διατροφικά προβλήματα. Σαν να μην έφτανε αυτό κι ο πατέρας της είχε σημαντικά προβλήματα υγείας ενώ υπέστη καρδιακή προσβολή όταν η Lady Gaga ήταν ακόμη ανήλικη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v