Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια: Το’ ξερες ότι υπάρχει στο Youtube;

Μας έπιασε μια νοσταλγία ξαφνικά, και κοίτα να δεις τι ανακαλύψαμε. Η φοβερή σειρά που έκανε σταρ τον Μπρους Γουίλις είναι διαθέσιμη στο Youtube, με ελληνικούς υπότιτλους.

Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια: Το’ ξερες ότι υπάρχει στο Youtube;

We'll walk by night

We'll fly by day

Moonlighting strangers

Οι στίχοι από το opening theme του υπέροχου Moonlighting ήχησαν στα αυτιά μας τις προάλλες όταν μαθαίναμε τα άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας του τεράστιου Μπρους Γουίλις. Έτσι, χωρίς κάποια ιδιαίτερη αφορμή.

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια ήταν ο ελληνικός τίτλος της σειράς (προφανώς καμία σχέση με τον ξένο τίτλο), η οποία προβλήθηκε και στην ελληνική τηλεόραση στα 80s και τα 90s, και ανέθρεψε γενιές γενεών από τους σημερινούς 35άρηδες και 45αρηδες.

Προβλήθηκε στο ABC από το 1985 έως το 1989 και είχε πρωταγωνίστρια την Σίμπιλ Σέπαρντ ως Maddie Hayes, ένα πρώην μοντέλο, το οποίο για κακή του τύχη συνειδητοποιεί πως ο λογιστής της έκλεψε την περιουσία. Το μόνο που έχει μείνει στο όνομά της είναι μερικές αποτυχημένες επιχειρήσεις, με μία από αυτές να είναι το City of Angels Detective Agency, με επικεφαλής τον David Addison Jr., τον οποίο υποδύεται ο Μπρους Γουίλις.

Παρά την επιθυμία της να πουλήσει την επιχείρηση, ο David την πείθει να την κρατήσει και οι δυο τους την διευθύνουν μαζί, αναλαμβάνοντας διάφορες υποθέσεις.

Η σειρά ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Γουίλις σε πρωταγωνιστικό ρόλο και μάλιστα τον βοήθησε στο να γίνει ο πρωταγωνιστής του Die Hard, ενώ έφερε την ξεχασμένη Σέπαρντ ξανά στο προσκήνιο.

Ψάχνοντας λοιπόν να την βρούμε διαθέσιμη κάπου και να θυμηθούμε τα νιάτα μας όταν είχαμε μαλλιά κι εμείς, όπως και ο Μπρους, συνειδητοποιήσαμε πώς είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν, στο Youtube και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε όλα τα επεισόδια παρακάτω:

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v