Ήρεμα και όμορφα καφέ για επαγγελματικά meeting

Ψάχνεις έναν όμορφο, ήρεμο και φιλόξενο χώρο για να τα πεις για τη δουλειά ενώ απολαμβάνεις το καφεδάκι σου; Σου έχουμε πέντε.

Ήρεμα και όμορφα καφέ για επαγγελματικά meeting

Στα Εξάρχεια, στην σκιά της Ακρόπολης, στην Πλάκα, στο Κολωνάκι και στο Σύνταγμα βρήκαμε μερικά από τα πιο όμορφα, χαλαρά και φιλόξενα καφέ για να κανονίσεις τα επαγγελματικά ραντεβού σου.

Little Tree Books & Coffee

Καβαλλότι 2, Ακρόπολη (Μακρυγιάννη), τηλ: 2109243762

Αυτό το ιδιαίτερο καφέ-βιβλιοπωλείο, βγάζει λίγα τραπεζάκια έξω σε ένα μικρό παρκάκι στου Μακρυγιάννη και διαθέτει ένα σούπερ cosy εσωτερικό με αμέτρητα βιβλία για να κάτσεις με την ησυχία σου, να πιείς το καφεδάκι σου και να συζητήσεις επαγγελματικά και μη θέματα. Ο καφές είναι TAF άρα εγγύηση, οι χυμοί ωραιότατοι και φρέσκοι, ενώ για τσιμπολόγημα θα βρεις  αρκετά χειροποίητα σνακ, όπως μπαγκετούλες, γεμιστά κουλούρια και cookies.

Third Place

Απόλλωνος 23Β, Πλάκα, τηλ: 211 1824014

Ήσυχο, στιλάτο και φιλικό, το «τρίτο μέρος» δηλαδή αυτό που περνάς τον περισσότερο χρόνο σου, μετά το σπίτι και τη δουλειά κατά τους κοινωνιολόγους, λειτουργεί καθημερινά από νωρίς το πρωί σερβίροντας ψαγμένους μονοποικιλιακούς καφέδες, σε έναν χώρο με casual ατμόσφαιρα, μωσαϊκό στο πάτωμα και χαριτωμένα τραπεζάκια για να κάτσεις και να τα πεις. Σημείωσε πως εδώ θα βρεις καφέδες σε διάφορες παραλλαγές, που περιλαμβάνουν flat white, drip coffee ζεστής εκχύλισης και coffee tonic.

The Naxos Apothecary

Κολοκοτρώνη 3-5, περιοχή; τηλ: 21 0722 2774

Λίγα βήματα από την πολυσύχναστη Ερμού, το πατάρι αυτού του δημοφιλούς ομοιοπαθητικού φαρμακείου της πόλης ενδείκνυται για συναντήσεις και συζητήσεις σε κλίμα χαλαρό και… βοτανικό. Καναπέδες, πριβέ δωμάτια, φυτά και ξύλινες ραφιέρες με κάθε λογής βότανα φτιάχνουν ένα ήρεμο κλίμα για να πιείς το καφεδάκι σου και να συζητήσεις, ενώ απολαμβάνεις καφεδάκια και ζεστά ροφήματα σε διάφορα μείγματα, όπως το φλισκούνι με φασκόμηλο, εστραγκόν, χαμομήλι και δεντρολίβανο, αλλά και κάποιες επιλογές πρωινού (τηγανίτες με μέλι, αυγά με πελτέ κ.α.).

Buñuel

Πατριάρχου Ιωακείμ 60, Κολωνάκι, τηλ.: 211 1132626

Μας συστήνεται ως Buñuel Uptempo Bistro, ανοίγει από πρωί και έχει πληθωρική, θεατράλε διακόσμηση, ακριβώς όπως θα ταίριαζε στον μεγάλο auteur με το όνομά του. Με διακριτική πολυτέλεια στην ατμόσφαιρα, είναι ό,τι πρέπει για να πιάσεις τραπεζάκι στο ζεστό εσωτερικό του και να κουβεντιάσεις σε χαλαρό κλίμα, αλλά και να τσιμπολογήσεις εκλεκτά σνακ από τον λιτό του κατάλογο, όπως αλλαντικά και παλαιωμένα τυριά με μαρμελάδες και carpaccio από γαλλικό φιλέτο μόσχου με φρέσκα αμπελοφάσουλα.

Behold the Man

Στουρνάρη 6, Εξάρχεια, τηλ: 2103805644

Ευήλιο, εναλλακτικό, ήσυχο και με αναφορές στην Bauhaus αρχιτεκτονική, το νέο cafe της Πλατείας Εξαρχείων είναι ένας all day χώρος, που ανήκει στα «smart boutique coffee shops». Διαθέτει πέρα από εξαιρετικό καφέ στο ψηλοτάβανο ισόγειο του, ένα ενσωματωμένο μίνι store με κάθε λογής ρούχα και ένα χαλαρό πατάρι με γραφεία, αν θες να δουλέψεις στο laptop σου. Πέρα από καφέδες, εδώ θα βρεις, μεταξύ άλλων, χυμούς ψυχρής έκθλιψης, διάφορα τσάγια, ροφήματα σοκολάτας διαφορετικών προελεύσεων, καθώς και γλυκά και σνακ από το αγαπημένο Πορτατίφ.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v