Lash and Brow Marousi

Κάντο όμορφα. Κάντο εύκολα. Κάντο επαγγελματικά.

Lash and Brow Marousi

Όλο και περισσότερες γυναίκες ζητάνε να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά τoυ προσώπου τους, να τονίσουν κυρίως αυτό, που αποκαλούμε καθρέφτη της ψυχής, το βλέμμα τους.  Επίσης να κάνουν πιο ωραία τα χείλη και γενικότερα να τονώσουν την αυτοπεποίθηση μέσα από τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου τους. 

Ταυτόχρονα όμως θέλουν ακριβώς αυτήν την ανάγκη τους να την κάνουν με εύκολο, γρήγορο, οικονομικό αλλά και απόλυτα επαγγελματικό τρόπο. 

Για όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες, η Έλλη Τσανταρλιώτη, Certified Eyelash Extensionist Master Brow Expert, έφτιαξε στην καρδιά του Αμαρουσίου, ένα μοναδικό χώρο, στον οποίο η εμφάνιση βελτιώνεται, η διάθεση τελειοποιείται.

Η Έλλη είναι η πρώτη επαγγελματίας, που εισήγαγε τα αμερικάνικα πρότυπα δημιουργίας βλεφαρίδων, δουλεύοντας για πολλά χρόνια στο εξωτερικό και με αυτή την κοσμοπολίτικη lifestyle κουλτούρα, καθιέρωσε στην Ελλάδα, τις καινούριες τεχνικές και οραματίστηκε μια νέα εποχή ομορφιάς. 

Άλλωστε motto της είναι «κάνε γρήγορα και εύκολα θεραπείες -που και στο εξωτερικό θεωρούνται lunch break treatments - αλλά κάντες επαγγελματικά, μαζί μας».

Στο Lash and Brow Marousi, θα βρείτε τα πάντα για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια, όπως  Brow Lift - Lamination (Brow Lift ή περμανάντ φρυδιών), extension και βαφή βλεφαρίδας, διαμόρφωση σχήματος φρυδιών, συντήρηση σχήματος, βαφή φρυδιών, ημιμόνιμο μακιγιάζ…

Κυρίως θα βρεις επαγγελματίες, που γνωρίζουν όσο κανείς άλλος, τη δουλειά τους και όλα αυτά σε ένα φιλόξενο περιβάλλον στο οποίο βασικό μέλημα είναι η υψηλή παροχή υπηρεσιών σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

  

Aκολούθησε το Lash and Brow Marousi στο Instagram

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v