Η απολογία του σταθμάρχη καθυστέρησε λόγω… χαλασμένου εκτυπωτή
Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο σταθμάρχης Λάρισας, με την απολογία του να καθυστερεί λόγω… εκτυπωτή.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο σταθμάρχης Λάρισας, με την απολογία του να καθυστερεί λόγω… εκτυπωτή.
Μετά από πολύωρη απολογία και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο σταθμάρχης Λάρισας Βασίλης Σαμαράς κρίθηκε χθες Κυριακή προφυλακιστέος.
Όμως αν και η απολογία του είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί, καθυστέρησε καθώς υπήρξε βλάβη σε έναν… εκτυπωτή/φωτοτυπικό στο γραφείο του ανακριτή. Συμβαίνουν αυτά, όπως και να’χει.
Μπάχαλο
— Marka2‼️ (@Marka2free) March 5, 2023
Μπ@υρδελο
Δεν ξεκίνησε την απολογία του ο σταθμάρχης στη Λάρισα γιατί δεν λειτουργούσε εκτυπωτής και φωτοτυπικό στα δικαστήρια
Κρατος #Μητσοτακη.
Τους σιχάθηκα‼️#Τεμπη_έγκλημα #Τεμπη_εγκλημα_Μητσοτακη #Τεμπη_Τραγωδια #μητσοτακη_παραιτησου #εκτροχιασμενο_κρατος #Συνταγμα pic.twitter.com/kgzYymI75K
Η απολογία του διεκόπη προσωρινά και συνεχίστηκε από τις 2 μ.μ. έως περίπου τις 9.30 μ.μ. όπου και ολοκληρώθηκε.
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, σύμφωνα με την δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Ελπίδα Κουτσογιάννη, ο δικηγόρος του σταθμάρχη δήλωσε ότι «Ήταν κάτι αναμενόμενο».
«Δυστυχώς τώρα αρχίζουν όλα», πρόσθεσε.
«Ο σταθμάρχης είπε τα πάντα μετά λόγου αληθείας, συγκλονισμένος, χωρίς να φοβηθεί εάν προκύπτουν ευθύνες για τον εαυτό του», ανέφερε ο δικηγόρος του 59χρονου. Είπε επίσης ότι θα φανεί από την έρευνα και από την ανάκριση εάν θα έπρεπε να είναι και δεύτερος σταθμάρχης στη βάρδια και δεν ήταν.
Η κεντρική υπερασπιστική γραμμή θα είναι ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και σε πρόσωπα που με τις πράξεις και τις παραλείψεις του οδήγησαν στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ