Ωραία μπαράκια για να γνωρίσεις κόσμο

Έχεις διάθεση για νέες και ωραίες γνωριμίες; Μπαρ στην Αθήνα και στα προάστια που δεν γίνεται να μην σου βγει να φλερτάρεις.

Ωραία μπαράκια για να γνωρίσεις κόσμο

Τι χρειάζεσαι για να γνωρίσεις νέο κόσμο; Χαλαρή διάθεση, ωραία μουσική, έναν χώρο που να γεμίζει συνεχώς και να είναι γενικά «στη φάση».

Εντάξει, θα πρέπει να το έχεις και λίγο με την κοινωνικοποίηση και να πεις τις σωστές ατάκες, όμως μη φοβάσαι, στα παρακάτω μπαράκια θα σου βγουν αυθόρμητα, λόγω ατμόσφαιρας. Εμπιστεύσου μας.

Μέγας Ανατολικός Occult Bar

Αγίου Κωνσταντίνου 11, Πειραιάς (εντός Στοάς Θεολόγου), Πειραιάς, τηλ.: 2104130966

Φρέσκια άφιξη στον Πειραιά, ο Μέγας Ανατολικός αποτελεί το νέο δημιούργημα του Κώστα Παντιώρα του επίσης πειραιώτικου και καψούρικου «Αισθηματίες». Στο εσωτερικό του η ατμόσφαιρα άκρως ερωτική και λάγνα – σαν το βιβλίο του Κώστα Εμπειρίκου, με αισθησιακή διακόσμηση και μουσικές που φλερτάρουν με το εναλλακτικό ροκ, το garage, το new και dark wave, το post punk και ενίοτε το indie. Εδώ θα πιείς στρέιτ ποτά και κάποια ωραία κοκτέιλ, τα οποία μπορείς να απολαύσεις και όρθιος αν θες στη Στοά, ενώ κοινωνικοποιείσαι με τους υπόλοιπους θαμώνες. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Κάιν

Αναπαύσεως 22 και Τιμολέoντος 1, Μετς, τηλ: 2109227616 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by K A°I N (@kainalldaybar)

Απόλυτη έκφραση του urban μπαρ, μικρό και μονίμως γεμάτο, το Κάιν είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, όμως τα βράδια γίνεται το απόλυτο μπαρ για χορό και φλερτ, συνοδεία ροκ, indie punk και γενικά feelgood μουσικών. Σταθερή περίπτωση συνοικιακού μπαρ, διαθέτει ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ συχνά-πυκνά φιλοξενεί εγχώριους Djs κι από άλλα ήδη για να ακούσουμε και κατιτίς διαφορετικό. Τα κοκτέιλ είναι καλοφτιαγμένα, το ίδιο και τα «απλά» ποτά. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Hippy 3

Σπύρου Μερκούρη 22Α, Παγκράτι, τηλ. 21 0725 1154

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HIPPY3 (@hippy3athens)

Από τα πλέον δημοφιλή μπαρ για να κάνεις παιχνίδι, το λαοφιλές Hippy 3 είναι σχεδόν πάντα γεμάτο τα βράδια, πάντα κεφάτο, πάντα… σέξι. Εδώ θα έρθεις για χορό στο εσωτερικό του, για κοινωνικοποίηση, για καθαρά ποτά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, ενώ αν έρθεις νωρίς και πεινάσεις μπορείς να τσιμπολογήσεις και νόστιμα σνακ για να πάρεις δυνάμεις. Τα βράδια οι μουσικές παίζουν με mainstream rock, indie μελωδίες και γίνεται το έλα να δεις από κόσμο. Το απλό ποτό κοστίζει 7€, κοκτέιλ από 8€.

The 7 Jokers

Βουλής 7, Σύνταγμα, τηλ: 21 0321 9225

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The 7 Jokers (@the7jokersbar.athens)

Σταθερή αξία για τους ξενύχτηδες της πόλης αλλά και για… μεγάλους έρωτες, το 7 jokers στέκει αγέρωχο στη Βουλής ανοικτό για βράδια γεμάτα φλερτ. Σούπερ μουσικές για «χαλί» στην κουβέντα σου και το κατάλληλο κοκτέιλ για να εκφράσεις τις ευγενείς σου προθέσεις, όπως το Μάτσα Μούτσα με Μαστίχα Σκίνος, τσάι μάτσα, λεμόνι και creole bitters, ή το Almonds Hold On! σε περίπτωση που πάει να (σου) φύγει με βότκα και λεμονόχορτο, σουμάδα, μαχλέπι, λικέρ μέντας και κιτρικό οξύ. Το απλό ποτό στα 7€, τα (σπέσιαλ) κοκτέιλ από 9€.

Santarosa

Ασκληπιού 69, Εξάρχεια, τηλ: 2155101784

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by eleni nikoloulia 🍹 (@eleninikoloulia)

Η Ασκληπιού ποτέ δεν κοιμάται και αποτελεί σταθερά τα τελευταία χρόνια έναν δρόμο που «παίζει φάση» συνεχώς. Στο Santarosa, ούτε ένα, ούτε δύο, δεκατέσσερα ολόκληρα μέτρα μπάρα σε περιμένουν στο μικρό εσωτερικό του, όπου επικρατεί χαμός ακόμα και τις καθημερινές- και τραβάει μέχρι αργά. Θα το βρεις πάντα κεφάτο, και ζωντανό, πάντα ατμοσφαιρικά ημιφωτισμένο, πάντα ιδανικό για γνωριμίες. Παίζει και ωραίες μουσικές, κυρίως darkwave για σκοτεινούς τύπους, ωραίο χαλί για να τα πεις και να τα πιείς. Τα ποτά φτιάχνονται με μεράκι, στα 7€ το απλό, ενώ τα κοκτέιλ του είναι εξαιρετικά – δοκίμασε το Bloody Mary.

Jolie Mome

Θέμιδος 4, Μαρούσι, τηλ.: 21 1182 2681

Το φλερτ πάει… βόρεια, σε αυτό το ήρεμο μεν (τις καθημερινές), αλλά αρκετά… ανήσυχο κοκτέιλ μπαρ, κρυμμένο σε ένα δρομάκι μια ανάσα από τον ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου. Το εσωτερικό του είναι μινιόν και παίζει κεφάτες μουσικές στα events που διοργανώνει Παρασκευές και Σάββατα με διάφορους Djs, ενώ αξίζει να πιείς τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ του, όπως το Lighning storm με ρούμι, καραμελωμένο μήλο, λάιμ και ginger beer, το Gracias madre με τεκίλα, μεζκάλ, μαρμελάδα αβοκάντο, cordial από chili και tarragon και το Irish sin με ουίσκι, coffee cordial, chocolate bitters και αφρό από κάστανο. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Biggie Bar

Πλάτωνος 7, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0684 4363

Συνεχίζουμε βόρεια σε αυτό το συνοικιακό μαγαζί με χιπ χοπ διάθεση και φουλ νεαρόκοσμο, το Biggie έσκασε σαν κομήτης στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου μέσα σε ένα οριακά παρατημένο εμπορικό κέντρο, και κατάφερε να κερδίσει τους φαν του κατά βάση παλιού ή ελληνικού ραπ και της rnb με τις ξεσηκωτικές θεματικές βραδιές του. Παρασκευές και Σάββατα σφύζει από παρέες που λικνίζονται σε beats και ανταλλάζουν κουβέντες, ενώ αποτελεί ιδανικό μέρος για να «καθίσεις με τη νεολαία», αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει. Ωραία και τα ποτά του, με καλοφτιαγμένες επιλογές κοκτέιλ. Οι τιμές τους από 8€, το απλό ποτό στα 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v