«Ευχαριστώ» των Τούρκων για τη βοήθεια από την Ελλάδα

Η τουρκική πρεσβεία ευχαρίστησε τη χώρα μας για την άμεση ανταπόκριση που είχε στο αίτημα της γειτονικής χώρας για βοήθεια.

«Ευχαριστώ» των Τούρκων για τη βοήθεια από την Ελλάδα

Στα δύσκολα και στην ανάγκη οι όποιες έχθρες εξανεμίζονται και η αλληλεγγύη παίρνει τη θέση τους...

«Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση σας και τα μηνύματα αλληλεγγύης προς την Τουρκία μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε τη χώρα μας» έγραψε σήμερα η πρεσβεία της Τουρκίας στην Ελλάδα σε μήνυμά της μέσω Twitter.

Στην ίδια ανάρτηση επισυνάπτεται το tweet του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Χρήστου Στυλιανίδη: «Στο αεροδρόμιο Ελευσίνας. H ελληνική αποστολή έτοιμη για αναχώρηση για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία. Συνδράμουμε με κάθε τρόπο στις προσπάθειες αντιμετώπισης συνεπειών του καταστροφικού σεισμού με στόχο να σωθούν ζωές».

Σήμερα, με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Τουρκίας για αποστολή βοήθειας για αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών του ισχυρού σεισμού 7,8 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου στη Νοτιοανατολική Τουρκία και Συρία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v