Πατέρας νεκρού υποσμηναγού: «Όταν μάθαμε ότι έπεσε το αεροπλάνο ήξερα ότι ήταν ο γιος μου»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου μίλησε στο ΣΚΑΪ για τον χαμό του γιου του, συγκλονίζοντας με τα λόγια του το πανελλήνιο.

Πατέρας νεκρού υποσμηναγού: «Όταν μάθαμε ότι έπεσε το αεροπλάνο ήξερα ότι ήταν ο γιος μου»

Ο Κωνσταντίνος Τουρούτσικας, πατέρας του υποσμηναγού Μάριου Τουρούτσικα, που έχασε τη ζωή του από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4Ε Phantom II κοντά στην περιοχή της Ανδραβίδας. Ο κ. Τουρουτσίκας μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ για τον χαμό του γιου του συγκλονίζοντας το τηλεοπτικό κοινό με τα λόγια του.

Ο πατέρας του νεκρού αξιωματικού της πολεμικής αεροπορίας ανέφερε πως είναι σίγουρος ότι ο γιος του, που ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, δεν θα ήθελε να τον αποκαλούν «ήρωα» ζητώντας παράλληλα  να σταματήσει ο κόσμος να τον μνημονεύει με αυτό τον τρόπο.

Την ίδια ώρα τόνισε την αγάπη του γιου του για την αεροπορία, υπογραμμίζοντας πως στην επίσκεψη που δέχθηκε χθες από τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, δεν του διευκρινίστηκαν οι συνθήκες του ατυχήματος καθώς οι αρμόδιοι βρίσκονται εν αναμονή του τελικού πορίσματος.

Ο κ. Κώστας Τουρούτσικας φανερά συγκινημένος πρόσθεσε ότι «όταν ακούσαμε ότι έπεσε αεροπλάνο από ένστικτο ήξερα ότι είναι ο γιός μου», ενώ εξομολογήθηκε πως πρότυπο του γιου του ήταν ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης, ο οποίος σκοτώθηκε στο Αιγαίο στις 23 Μαΐου 2006, έπειτα από λάθος ελιγμό Τούρκου πιλότου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v