Το οδόστρωμα στη Χαριλάου Τρικούπη κατάπιε μια άτυχη γυναίκα

Σοβαρή καθίζηση σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει κυριολεκτικά το έδαφος κάτω από τα πόδια της.

Το οδόστρωμα στη Χαριλάου Τρικούπη κατάπιε μια άτυχη γυναίκα

Η κακοκαιρία που έπληξε χθες την χώρα, άφησε ως συνήθως πίσω της πολλά ευτράπελα. Στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου σχηματίστηκε μια πολύ σοβαρή καθίζηση εδάφους με αποτέλεσμα μια ανυποψίαστη περαστική γυναίκα να πέσει μέσα στην τεράστια τρύπα.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, αναφέρθηκε στο απίστευτο συμβάν μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή στο «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Συνέβησαν δύο απίστευτα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι στις 10.30 με 11.00 το πρωί της Πέμπτης, άνοιξε αυτό το «χάσμα» του εδάφους και οι τεχνικές «δυνάμεις» έφτασαν στο σημείο το απόγευμα, προκειμένου να αποκαταστήσουν ένα μέρος της ζημιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος και να εγκλωβιστούν λεωφορεία και ΙΧ», δήλωσε σχετικά.

«Πέρασα κατά σύμπτωση με την γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα από το πεζοδρόμιο, πάτησε σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ, υποχωρεί το έδαφος και βρίσκεται μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς την γλίτωσε στο πόδι της, έπαθα σοκ, την σήκωσα εγώ και αργότερα πήγε σπίτι της. Έως τις 5 η ώρα δεν είχε αποκατασταθεί η ζημιά», πρόσθεσε .

«Καθώς έφευγα από τη δουλειά μου και περπατούσα σιγά σιγά, γιατί έβρεχε, ξαφνικά στο πεζοδρόμιο επάνω άνοιξε ένα καπάκι κι έπεσα στο κενό μέσα. Ευτυχώς με τράβηξαν και με έβγαλαν», ανέφερε σχετικά η τραυματίας η οποία αναρρώνει στην οικία της με διάστρεμμα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v