Πάμελα Άντερσον: «Βοήθησα τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο τέλος»

Η Πάμελα Άντερσον μίλησε στο Variety αποκαλύπτοντας πικάντικες λεπτομέρειες για τ τον Τζακ Νίκολσον.

Πάμελα Άντερσον: «Βοήθησα τον Τζακ Νίκολσον σε τρίο να φτάσει στο τέλος»

Η Πάμελα Άντερσον έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που προβάλλεται στο Netflix. Το sex symbol των 90s μιλώντας στο ντοκιμαντέρ αποκάλυψε ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε της προσέφερε «ένα διαμέρισμα και μια Πόρσε για να γίνω το "Νο 1 κορίτσι του"». Παράλληλα δίνοντας συνέντευξη στο Variety έκανε μια πικάντικη αναφορά στον Τζάκ Νίκολσον, αναφερόμενη σε μια περίοδο που βρισκόταν στη βίλα του ιδιοκτήτη του Playboy, Χιου Χέφνερ, κι ενώ ο γνωστός ηθοποιός έκανε τρίο.

«Τον βοήθησα να φτάσει στο τέλος. Τον είδα με δύο πανέμορφες γυναίκες να φιλιούνται στον τοίχο», δήλωσε αρχικά η Πάμελα.

«Γελούσαν και φιλιόντουσαν, “γλιστρώντας” ο ένας πάνω στον άλλον. Είχα μπει για να χρησιμοποιήσω τον καθρέφτη και έσκυψα στα γόνατα, ώστε να φτιάξω το κραγιόν μου και να μη με δουν. Προσπάθησα να μην κοιτάξω, αλλά δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Έπιασα το βλέμμα του και νομίζω ότι τον βοήθησα να φτάσει στο τέλος, καθώς έκανε έναν αστείο ήχο. Με κοίταξε, χαμογέλασε και μου είπε: Σε ευχαριστώ, χρυσό μου», πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v