Πήγαμε για καφεδάκι και ποτό στην Νέα Ιωνία και στον Περισσό

Συνοικιακά στέκια, όμορφα μπιστρό και all day σημεία για καφεδάκι και ποτό σε μια χαλαρωτική βόλτα στις δύο περιοχές.

Πήγαμε για καφεδάκι και ποτό στην Νέα Ιωνία και στον Περισσό

All day μέρη για κάθε στιγμή της ημέρας, καφέ με εκλεκτά χαρμάνια που μοσχοβολάνε, cosy διευθύνσεις για να τα πεις και να τα πιείς με την παρέα.

Βολτάραμε σε Νέα Ιωνία και Περισσό και εντοπίσαμε όμορφα καφέ και μπαρ για κάθε γούστο.

LÂL all day bar

Κώστα Βάρναλη 19, Νέα Ιωνία, τηλ: 21 1015 8548

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by LÂL All day bar (@lal.alldaybar)

Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας στην περιοχή, το LÂL βρίσκεται δίπλα στην Λεωφόρο Ηρακλείου, όμως δεν έχει τόση βαβούρα όσο θα περίμενες κάτι που το καθιστά ιδανικό σημείο συνάντησης για καφεδάκι το πρωί, αλλά και πλούσιο brunch ή σνακ – δοκίμασε οπωσδήποτε τα pancakes cheesecake και το club sandwich. Ο εσωτερικός του χώρος είναι μικρός και γλυκύτατος, ενώ παραμένει ανοικτό μέχρι αργά σερβίροντας καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μπίρες σε βαρέλι. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 6€.

Πέπερι

Μεσολογγίου 37 & Αγίου Βασιλείου, Νέα Ιωνία, τηλ: 2102711223

Ιδιαίτερο σποτ, το Πέπερι αγαπάει το ρετρό με υπέροχη εσωτερική διακόσμηση, ενώ ανοίγει από το πρωί για να σε υποδεχτεί με αχνιστό καφεδάκι και ζεστή σοκολάτα Valrhona. Το πικάπ-κονσόλα του παίζει παλιά τζαζ ή ελληνικά βινύλια ενισχύοντας την χουχουλιάρικη και νοσταλγική ατμόσφαιρα, η οποία είναι ό,τι πρέπει για να αράξεις με φίλους ή με το έτερον ήμισυ το βραδάκι, να τσιμπολογήσεις κάτι από την ενδιαφέρουσα και μοντέρνα κουζίνα του και να πιείς ένα καλό κρασί ή κοκτέιλ. Το απλό ποτό στα 7€.

Egalité Bar & Darts Club

Γ. Αβέρωφ 36, Νέα Ιωνία, τηλ: 21 0271 6461

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Egalite Bar & Darts Club (@egalite_pub)

Δίνει βάση στην… ισότητα μεταξύ μπιραρίας και dart club και εδώ και κοντά τέσσερις δεκαετίες έχει φιλοξενήσει γενιές γενεών από λάτρεις του δημοφιλούς σπορ. Sτον όμορφα διακοσμημένο χώρο του θα ακούσεις ωραίες ροκ, classic rock, jazz και vocal jazz μουσικές, ενώ απολαμβάνεις γουλιές από εκλεκτές μπίρες (και) από ελληνικές μικροζυθοποιίες (Χίος, Corfu κ.α.) σε βαρέλι, αλλά και σε μπουκάλια. Διαθέτει και τηλεοράσεις για να δεις ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ την έξοδο εδώ συμπληρώνουν χορταστικές ποικιλίες αλλαντικών, χειροποίητες pinsas, ποικιλίες από λουκάνικα κ.α. Το απλό ποτό στα 7€, οι βαρελίσιες μπίρες από 3,5€.

Spitaki Cafe Bistro

Αγίου Βασιλείου 13, Νέα Ιωνία, τηλ: 21 0271 0164

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by spitakicafebistro (@spitakicafebistro)

Ένα ζεστό «σπιτάκι» έχει στηθεί σε ένα ήσυχο δρόμο της περιοχής, το οποίο σε υποδέχεται στο πρωτότυπα διακοσμημένο εσωτερικό του με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που το κάνουν να μοιάζει με αυλή παλιού σπιτιού, για να απολαύσεις το καφεδάκι σου, συνοδεία εκλεκτών επιλογών για πρωινό ή brunch. Μπόνους το τζάκι για έξτρα χουχούλιασμα. Τα βράδια είναι ό,τι πρέπει για χαλαρό ποτάκι συνοδεία ωραίων μουσικών, ενώ κατά καιρούς διοργανώνει και παρεΐστικα λάιβ. Το απλό ποτό στα 7€.

Natives Athens

Ερμωνασσης 5, Περισσός, τηλ: 21 0258 5757

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NATIVES (@__natives__)

Απέναντι από το εν πολλοίς άγνωστο αλλά όμορφο πάρκο «Βασίλης Αυλωνίτης», αυτό το άρτι αφιχθέν συνοικιακό αλλά μοντέρνο καφέ που ξεκίνησε από την Λεμεσό, σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, χάρη στο cosy ξύλινο εσωτερικό του αλλά και τις μυρωδιές που αναδύονται από μέσα του. Εδώ θα δοκιμάσεις εκλεκτά χαρμάνια, αλλά και μονοποικιλιακοί καφέδες που αλλάζουν συχνά και σερβίρονται με μεράκι και αγάπη, αλλά και βιολογικά βότανα, γλυκά του κουταλιού κ.α. Έχει να πάρεις και φρεσκοκομμένο καφέ για το σπίτι, όπως και αφεψήματα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v