Τα πιο σέξι ζευγάρια της ελληνικής TV αυτή τη στιγμή

Ο ένας πλασμένος για τον άλλον, οι σχέσεις τους περιπετειώδεις, θυελλώδεις, παθιασμένες, κι εμείς κολλημένοι στις οθόνες μας για το επόμενο βήμα.

Τα πιο σέξι ζευγάρια της ελληνικής TV αυτή τη στιγμή

Είναι μαζί αλλά και χώρια, ταιριάζουν όσο τίποτα και προσφέρουν απλόχερα… ομορφιά και χημεία.

Αυτά είναι τα πιο «καυτά» ζευγάρια των ελληνικών σειρών φέτος.  

Μαθιός και Βασιλική (Δημήτρης Λάλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου)

Οι πρωταγωνιστές του «Σασμού» είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της τηλεόρασης αυτήν τη στιγμή, με κάθε σκηνή τους να κάνει το κοινό να… παραμιλά.

Αστέρης και Αργυρώ (Ορφέας Αυγουστίδης και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη)

Ο Αστέρης και η Αργυρώ του «Σασμού» έχουν περάσει από 40 κύματα για να είναι μαζί και η αλήθεια είναι πώς το κοινό αδημονεί για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Δημήτρης Μαρκέτος και Άννα Ροδίτη (Μιχάλης Λεβεντογιαννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ)

Ο Εισαγγελέας και η Δικηγόρος στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1 έχουν απίστευτη χημεία και κάθε τους τετ α τετ αναδεικνύει τόνους σέξινες στην οθόνη.  

Ορέστης και Κλέλια (Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κλέλια Ανδριολάτου)

Τα σχόλια περιττεύουν για το απόλυτα «καυτό» αυτό ζευγάρι της Netflixικής σειράς πλέον, «Maestro», το οποίο με… μαεστρία τραβά τα βλέμματα των τηλεθεατών.

Ελισσάβετ και Πέτρος (Μιχαήλ Ταμπακάκης, Φωτεινή Παπαθεοδώρου)

Κολάζει και άγιο αυτό το ζευγάρι του «Μαύρου Ρόδου». Εκείνη, μια νεαρή μοναχή, γνωρίζεται με τον Πέτρο, φίλο της αδερφής της. Τα υπόλοιπα ανήκουν σε μια ιστορία γεμάτη πάθος.

Στρατής και Ζέτα (Βασίλης Μπισμπίκης, Αθηνά Μαυρομμάτη)

Ζευγάρι στο οποίο συμμετέχει ο Βασίλης Μπισμπίκης δύσκολα περνά απαρατήρητο. Έτσι και αυτό από τη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» έχει σαγηνεύσει το κοινό με τη χημεία του. Εκείνος είναι ιδιοκτήτης σκυλάδικου κι εκείνη… λαϊκή αοιδός.

Θοδώρα και Λευτέρης (Δανάη Παππά, Γιώργος Γεροντιδάκης)

Ακόμα ένα ζευγάρι από τον «Σασμό» προκαλεί καρδιοχτύπια στο κοινό. Η σχέση του Λευτέρη και της Θοδώρας κεντρίζει το ενδιαφέρον, με τους δύο πρωταγωνιστές να έχουν μια ιδιαίτερη χημεία.

Αλεξάνδρα και Μάρκος (Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος)

Μπορεί η Αλεξάνδρα να έχει παντρευτεί άλλων στον «Έρωτα Φυγά», όμως όλοι ξέρουμε πως ακόμα τον Μάρκο θέλει και αγαπά. Οι δυο τους πρέπει να είναι μαζί, όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο απλά.

,

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v