Τα 10 πιο καυτά ζευγάρια της ελληνικής TV

Είδες ό,τι είχε να προσφέρει τα τελευταία χρόνια η ελληνική τηλεόραση από καυτά ρομάντζα; Θέλεις περισσότερους σέξι ανθρώπους στην οθόνη σου; Σ' έχουμε.
Τα 10 πιο καυτά ζευγάρια της ελληνικής TV
Η ελληνική τηλεόραση περνά μια μικρή σεξουαλική επανάσταση τα τελευταία χρόνια. Λίγο το γυμνό που απομυθοποιείται, λίγο οι εποχές που αλλάζουν, και οι χαρακτήρες κάνουν περισσότερο σεξ από ποτέ. Τώρα, το πόσο καλοπαιγμένο, καλογραμμένο ή καλοσκηνοθετημένο είναι αυτό το σεξ, δεν θα το αναλύσουμε εδώ. Δεν είμαστε κριτικοί. Είμαστε απλοί τηλεθεατές που διψούν για περισσότερους σέξι ανθρώπους να κάνουν βρώμικα πράγματα στην οθόνη μας.

Ή να είναι γλυκούληδες στην οθόνη μας. Και μερικές φορές και τα δύο μαζί, επειδή κάθε φορά που θα ακούσεις το "Ένα σπίτι καίγεται", θα γελάσεις, αλλά μετά θα θυμηθείς την Δήμητρα Ματσούκα. Πάμε λοιπόν για μια ρετροσπεκτίβα κάψας. Επειδή η ελληνική τιβί ήταν πάντα γεμάτη σέξι ανθρώπους, και αυτή είναι μια λίστα με τα πιο χοτ ζευγαρώματα που έχουν προκύψει.

Η Δήμητρα Ματσούκα και το καραόκε της, που λες

Σε κάνει να ξεχνάς ότι υπάρχει ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο δωμάτιο.

Ο Μαρκοράς και η Κουντουράτου για να βγάλουμε και τα προφανή απ' τη μέση

Υπάρχει λόγος που το "Δυο Ξένοι" δεν θα σταματήσει ποτέ να παίζει σε επαναλήψεις. Και ναι, αυτός ο λόγος είναι η Ντένη Μαρκορά, αλλά δεν σημαίνει ότι το κεντρικό ρομάντζο της σειράς δεν έχει να κάνει με δύο εξωφρενικά όμορφους ανθρώπους να γίνονται ηλίθιοι από έρωτα.

Η Στέλλα και ο Σωτήρης στο "Είσαι το ταίρι μου"

Επειδή ο Γεωργούλης δεν υπήρξε ποτέ ξανά πιο ωραίος. Επειδή η Σταυροπούλου με δύο εκφράσεις του προσώπου της έκανε το μισό κοινό να ταυτιστεί μαζί της. Και γενικά επειδή η Βίκυ Σταυροπούλου κατάφερε, μέσα από ένα τόσο μεγάλο καστ, η Στέλλα της να είναι αυτή που θα ήθελες να παντρευτείς μια μέρα - είτε ήσουν ο Γεωργούλης, είτε όχι.

Ο Μάρκος και ο Χρήστος στην "Πολυκατοικία"

Χρειάστηκε να γκουγκλάρουμε πώς έλεγαν τους χαρακτήρες; Ναι. Και μπορεί η ελληνική τηλεόραση αργά και σταθερά να έχει εισάγει όλο και περισσότερο γκέι κόσμο στις ιστορίες της, αλλά αυτοί οι δύο τόλμησαν πρώτοι να είναι νέοι, μοντελέ και σε υγιή σχέση, ακόμα κι αν βρίσκονταν στην πιο ασέξουαλ σειρά.

Ο Λεωνίδας και η Μαριλένα ήταν η γενιά τους

Το "10 Λεπτά Κήρυγμα" ήταν σειρά που άφησε εποχή, κυρίως επειδή είχε έφηβους πρωταγωνιστές που έμοιαζαν, ντύνονταν και - το σημαντικότερο - μιλούσαν σαν έφηβοι. Κάθε αλληλεπίδρασή τους ήταν εσύ και το αμόρε σου στο λύκειο, και ούτε καν με καλύτερα ρούχα. Το γεγονός ότι η σειρά δεν ντρεπόταν καθόλου να μιλήσει για το σεξ στην εφηβεία, βοήθησε πολύ.

Η Λήδα Ματσάγγου (και κανένας άλλος) στο "Δυο Μέρες Μόνο"

Το "Δυο Μέρες Μόνο" δεν ήταν ιδιαίτερα καλή σειρά, αλλά και μόνο η παρουσία της Λήδας Ματσάγγου ήταν αρκετή για να επιστρέφουμε κάθε επεισόδιο, να απολαμβάνουμε τον (περιορισμένο) χρόνο που είχε μπροστά στην κάμερα.

Η Μυρτώ Αλικάκη και το κόνσεπτ της ακολασίας

Δεν μας αφορά ούτε ο πατέρας, ούτε ο γιος, ούτε το αυτοκίνητο. Η "Αναστασία" δεν χρειαζόταν να διαλέξει ερωτικό σύντροφο για να χαραχτεί στις μνήμες μας ως το συνθετικό ενός ζευγαριού. Η ίδια της η ύπαρξη με κάποιον τρόπο έγινε κομμάτι της εποχής της. Τότε που δεν έμεινε πραγματικά κανείς που να μην ήθελε να τα έχει όλα.

Ο μέσος Έλληνας και το κόνσεπτ της ακολασίας στο "Άγγιγμα Ψυχής"

Τα μάτια της Θεοφανίας Παπαθωμά άνοιγαν διάπλατα για να καταβροχθίσουν τους γκρίζους κροτάφους του Σταύρου Ζαλμά (και το τετράγωνο πηγούνι του). Και ξαφνικά η ελληνική κοινωνία άρχισε μαζικά να αναρωτιέται τι, πώς, αλλά το κυριότερο: Γιατί ο παπά-Λάμπρος της γειτονιάς δεν έμοιαζε έτσι;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα πάντα στο "Παρά Πέντε"

Έχεις γνωρίσει εκείνο τον τύπο που έχει τόσο καιρό να κάνει σεξ, που πλέον αυτό είναι κομμάτι της προσωπικότητάς του; Ο Καπουτζίδης έδωσε σάρκα και οστά σε ένα από τα πιο σεξουαλικά φορτισμένα αρχέτυπα, αυτό του Νευρωτικού Καταπιεσμένου Παρθένου. Μένει με την γιαγιά του και είναι υπερπροστατευτικός με το PC του; Σίγουρα έβλεπε τις πιο άρρωστες τσόντες. Αυτές που μάλλον έβλεπες και εσύ.

Η Παναγιώτα Βλαντή και το ντεκαπάζ στα "Μαύρα Μεσάνυχτα"

Θέλουμε να μας κάνει κακό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v