Spicar Group: Ποιοτικές υπηρεσίες

Το Spicar Group, Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής των FIAT, Alfa Romeo, Abarth, αλλά και Jeep ξεχωρίζει για τις άψογες υπηρεσίες του.

Spicar Group: Ποιοτικές υπηρεσίες

Με βάση τα νότια προάστια, το Spicar Group είναι ένας από τους ιδιωτικούς ομίλους, που έχουν συνδεθεί άρρηκτα για περισσότερα από 30 χρόνια με τις μάρκες της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με κύριο γνώμονα την εστίαση στις ποιοτικές υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση των οδηγών, πέρα από την πολύχρονη εμπειρία έχει αναπτύξει τις κτηριακές του εγκαταστάσεις, την εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και τις διαδικασίες τoυ, έτσι ώστε να εξασφαλίζει σε σταθερή βάρη την επίτευξη του πρωταρχικού του στόχου που δεν είναι άλλος από το κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης στο χώρου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής


Περνώντας στη νέα εποχή της αυτοκίνησης, το Spicar Group, Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής των FIAT, Alfa Romeo, Abarth, αλλά και Jeep, συνθέτει την εμπειρία με τη σύγχρονη τεχνολογία, επενδύοντας σε όλες εκείνες τις νέες τεχνολογίες και υποδομές που βρίσκονται στην αιχμή των εξελίξεων της αυτοκίνησης.

Απτό παράδειγμα των παραπάνω αποτελεί η νέα επένδυση του Spicar Group στις εγκαταστάσεις επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 114 στη Γλυφάδα, όπου δημιουργήθηκε μια από τις πλέον εντυπωσιακές κάθετες μονάδες στην Αττική. Ο φιλόξενος χώρος της έκθεσης, έκτασης 800 τ.μ, φιλοξενεί την πλήρη γκάμα των FIAT, Alfa Romeo, Abarth και Jeep, σε ένα περιβάλλον όπου ο υποψήφιος αγοραστής ενημερώνεται με τον πλέον κατατοπιστικό τρόπο και να βρει την ιδανική λύση που ταιριάζει με τις ανάγκες του.

Φιλοσοφία εξατομίκευσης

Την ίδια φιλοσοφία εξατομίκευσης στις ανάγκες κάθε οδηγου ξεχωριστά ακολουθεί το Spicar Group και στις υπηρεσίες after sales. Στην ίδια εγκατάσταση στη Γλυφάδα, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου κέντρου τεχνικής υποστήριξης 2.400 τ.μ., σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό, προσφέρουν το σύνολο των υπηρεσιών συντήρησης, επισκευής, φανοποιείου και ανταλλακτικών για τα μοντέλα των FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Lancia και Jeep.

Ειδικότερα, η Spicar Group που εκπροσωπεί την FCA Greece στις νέες της εγκαταστάσεις Λ. Βουλιαγμένης 114 & Σπετσών, Γλυφάδα, διαθέτει έκθεση 800 τ.μ. και πλήρες συνεργείο για την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη των μάρκων που εκπροσωπεί.

Πρωτοφανής επένδυση

Ο χώρος της τεχνικής εξυπηρέτησης εκτείνεται σε 2.500 τ.μ. Η πρωτοφανής επένδυση των Ελλήνων επιχειρηματιών Κάρολου Σπυρόπουλου και Χρήστου Σπυρόπουλου, περιλαμβάνει τα εξής τμήματα: πλήρες συνεργείο για κάθε εργασία συντήρησης, επισκευής και αναβάθμισης των αυτοκινήτων ανεξαρτήτως της ηλικίας τους, νέας τεχνολογίας φανοποιείο και τελευταίας γενιάς βαφείο. Όλες οι εγκαταστάσεις, τα εργαλεία και τα μηχανήματα είναι εγκεκριμένα από την Τεχνική Διεύθυνση της FCA και καλύπτουν τις αυστηρές προδιάγραφες του εργοστασίου.

Μια ακόμη σημαντική ενέργεια της Spicar Group, είναι η ειδίκευση της στις επιδιορθώσεις όπως χαλαζόπτωση, μικρές φθορές, μικροεπισκευές στο αμάξωμα, στο χρώμα, συντήρηση εξωτερικών επιφανειών των φωτιστικών σωμάτων, τοποθέτηση αξεσουάρ, γυάλισμα κ.α.

Επίσης, παρέχονται πιστοποιημένος βιολογικός καθαρισμός, απολύμανση, συντήρηση και επισκευή του κλιματισμού κ.α.

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Η Spicar Group, δραστηριοποιείται με επιτυχία και στο τμήμα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Εκτός από την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων πελατών της έχει δημιουργήσει την κατάλληλη υποδομή για να εισάγει και να διαθέτει στην ελληνική αγορά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Ιταλία και το Βέλγιο.

Η εμπειρία των Ελλήνων επιχειρηματιών Κάρολου Σπυρόπουλου και Χρήστου Σπυρόπουλου, των έμπειρων μηχανικών τους και η πιστοποίηση της DEKRA, εξασφαλίζουν την ποιότητα και την εγγύηση για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, που διαθέτουν.

Εγγυημένα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Όλα τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προέρχονται από αντιπροσωπείες, έχουν πλήρες ιστορικό, ελέγχονται σχολαστικά και αποτελούν δελεαστικές προτάσεις για όσους αναζητούν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο υψηλών προδιαγραφών.

Το τμήμα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων παρέχει και μια ακόμη υπηρεσία, την αξιολόγηση κάθε μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που θέλει να κάνει ο υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Με κόστος γύρω στα 70 ευρώ, μηχανικοί κάνουν φύλλο και φτερό το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θα έρθει στο συνεργείο και δίνουν έγγραφη πιστοποίηση για την κατάσταση του. Έτσι ο υποψήφιος αγοραστής γνωρίζει εκ των προτέρων την κατάσταση του αυτοκινήτου που πρόκειται να αγοράσει.

Για την ευκολότερη απόκτηση του αυτοκινήτου η Spicar Group, διαθέτει χρηματοδότηση από την FCA Ελλάς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v