Ο Μπραντ Πιτ και τα άλλα σέξι κακά παιδιά του Χόλιγουντ

Ο Μπραντ Πιτ, ο Κόλιν Φάρελ, ο Κρίστιαν Μπέιλ, αλλά και τα υπόλοιπα κακά παιδιά του Χόλιγουντ που πάντοτε φιγουράρουν στις λίστες των πιο σέξι αντρών του πλανήτη.

Ο Μπραντ Πιτ και τα άλλα σέξι κακά παιδιά του Χόλιγουντ

Υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που θα ήθελαν να ανταλλάξουν ζωές με τους stars του Χόλιγουντ που τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους, σε ταινίες, σειρές, λαμπερές πρεμιέρες και δημοφιλή βραβεία. Αντίστοιχα υπάρχουν πολλές γυναίκες που θα ήθελαν να βρεθούν στο πλάι των πιο σέξι αγοριών του Χόλιγουντ, παρά το γεγονός ότι κάποιοι εξ αυτών θεωρούνται τα κακά παιδιά του star system. Όπως και να ‘χει αυτή η γοητεία του κακού παιδιού προσθέτει καλώς ή κακώς έξτρα πόντους σέξινεζ στους Χολιγουντανούς stars και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

Μπραντ Πιτ

Αν μας επισκέπτονταν εξωγήινοι κάποια στιγμή και μας ζητούσαν να τους παραδώσουμε τον πιο όμορφο άντρα του πλανήτη, οι περισσότεροι θα σκεφτόμασταν πως ο Μπραντ Πιτ θα ήταν εκείνος που θα θυσιαζόταν για τη σωτηρία του πλανήτη. Οι θαυμάστριες παραληρούν σε κάθε κίνηση του Μπραντ του οποίου η φήμη εκτοξεύτηκε κι άλλο όταν ερμήνευσε ορισμένους Bad-ass ρόλους στη φιλμογραφία του σαν τον Tyler Durden στο Fight Club, τον τσιγγάνο μποξέρ στο Snatch αλλά και τον Αldo Raine στο Inglorious Basterds.

Ο επεισοδιακός χωρισμός του με την Ατζελίνα Τζολί κι όσα ακολούθησαν του διαζυγίου του, έφεραν τον Μπραντ στην κορυφή των σέξι κακών παιδιών του Χόλιγουντ, γεγονός το οποίο μπορεί να σου επιβεβαιώσει και το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών του πλανήτη.

Κρίστιαν Μπέιλ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για επίθεση εναντίον της μητέρας του και της αδερφής του, ωστόσο η υπόθεση θάφτηκε κάτω από τους ύμνους για το σπουδαίο ταλέντο του Μπέιλ. Ο Κρίστιαν είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και καλοπληρωμένους ηθοποιούς της γενιάς του αδιαμφισβήτητα όμως οι εκρήξεις θυμού του είναι ένα από τα κοινά μυστικά του Χόλιγουντ. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που είχε διαρρεύσει από τα γυρίσματα της ταινίας Terminator: The Salvation. Παρόλα αυτά ο Μπέιλ θεωρείται ένας από τους πιο ερωτεύσιμους άντρες του κόσμου.

Τζόνι Ντεπ

Εθισμοί, ροκσταριλίκια με τους Hollywood Vampires στους οποίους παίζει κιθάρα, βιντεοκλίπ με τον Μέριλιν Μανσον ναρκωτικά, κυνηγητά με paparazzi, πολύκροτες σχέσεις και διαζύγια που έγιναν σήριαλ σε όλα τα σκανδαλοθηρικά έντυπα του πλανήτη. Όπως καταλαβαίνεις ο Τζόνι Ντεπ δεν γίνεται να λείπει από τη λίστα των πιο σέξι κακών παιδιών του Χόλιγουντ.

Kόλιν Φάρελ

Φωνακλάς, γυναικάς, μανιώδης καπνιστής και πότης, ο Κόλιν Φάρελ είχε από μικρός την ταμπέλα του κακού παιδιού κολλημένη στο κούτελο του. Τα προβλήματα με τα ναρκωτικά αλλά και τα σεξουαλικά σκάνδαλα (λέγε με και sextape με την Nicole Narain, πρώην σχέση του και μοντέλο του Playboy) χάρισαν πολλά σκανδαλοθηρικά εξώφυλλα στον Κόλιν Φάρελ, ο οποίος ωστόσο πάντα έβρισκε τρόπο να σκαρφαλώνει στις ψηλότερες θέσεις των λιστών με τους πιο σέξι άντρες στον κόσμο.

Μαρκ Γουόλμπεργκ

Ο Μαρκ Γουολμπεργκ έχει ζήσει μια τουλάχιστον πολυτάραχη ζωή με «ζηλευτό» ποινικό μητρώο που περιλαμβάνει ρατσιστικές επιθέσεις σε μαύρα παιδιά, δυο επιθέσεις σε ηλικιωμένους Ασιάτες, εξύβριση αλλά και το σπάσιμο σαγονιού ενός γείτονα του. Ο Μarky Mark λοιπόν ήταν αναμενόμενο να μπει σε αναμορφωτήρια αλλά και στη φυλακή, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και με τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Πλέον έχει αφήσει πίσω του όλα αυτά, ωστόσο η φήμη του κακού σέξι παιδιού τον συνοδεύει ακόμη.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Καταχρήσεις, βίαια ξεσπάσματα, εθισμοί στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά που οδήγησαν σε συλλήψεις κι ένας χρόνος στη φυλακή είναι κάποια από τα πρωτοσέλιδα που συνόδεψαν το ένοχο παρελθόν του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πριν γίνει ο Iron Man της καρδιάς μας και βρεθεί στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών του Χόλιγουντ. Παράλληλα σε κάθε του δημόσια εμφάνιση τερμάτιζε το σέξινεζ κι έκανε πολλές καρδιές να σκιρτούν με ένα του βλέμμα και μόνο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v