Οι πιο σέξι άντρες της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή

 Είναι γοητευτικοί, ταλαντούχοι και κυριαρχούν την μικρή οθόνη. Εντοπίσαμε τους πιο σέξι ηθοποιούς που παίζουν τώρα στην τηλεόραση.

Οι πιο σέξι άντρες της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή

Η μυθοπλασία φέτος στη μικρή οθόνη έχει πάρει τα πάνω της και οι σειρές που προβάλλονται μας φέρνουν αντιμέτωπους – έστω και… τηλεοπτικά – με ενδιαφέρουσες παρουσίες γένους αρσενικού.

Ποιοι είναι οι πιο γοητευτικοί ηθοποιοί που παρελαύνουν φέτος από τους δέκτες μας;

Δημήτρης Λάλος

Ο γοητευτικός ηθοποιός υποδύεται τον αγρότη Μαθιό Σταματάκη στον «Σασμό» και έχει κάψει καρδιές. Είναι  μέλος του Θεάτρου Επί Κολωνώ, μεταφραστής και ιδρυτής του Tempus Verum - Εν Αθήναις.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Ο  πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι υποδύεται τον γοητευτικό εισαγγελέα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να τους… δικάσει. Η μίνιμαλ γοητεία του είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ πριν μπει στη σχολή υποκριτικής, είχε σπουδάσει Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Μιχαήλ Ταμπακάκης

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» υποδυόμενος τον Πέτρο. να Είναι μόλις 27 ετών, αλλά έχει κάνει σημαντικά βήματα στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Αργύρης Πανταζάρας

Έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του ως Γεράσιμος Χριστογιάννης στον «Σασμό» και έχει τιμηθεί με το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χόρν». Φέτος, συμμετέχει στη νέα σειρά της ΕΡΤ που θα παρουσιάζει τον έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης Ανδριανού.

Γιάννης Στάνκογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρωταγωνιστεί φέτος στο «Αυτή η Νύχτα Μένει» του Alpha (και κονταροχτυπιέται τηλεοπτικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη) και είναι ένας από τους πιο όμορφους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Βασίλης Μπισμπίκης

Eκανε το «μπαμ» με τις «Άγριες Μέλισσες» και έκτοτε πρωταγωνιστεί μέσα και έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Η αρρενωπότητα και ο δυναμισμός του τον έχουν κάνει έναν από τους πλέον γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του.

Σταύρος Σβήγκος

Ο «Μάρκος» της νέας σειράς του OPEN «Έρωτας φυγάς» αποτελεί προσωποποίηση του σέξι πατέρα. Είναι cool και χαλαρός και δεν μασάει τα λόγια του όταν είναι να μιλήσει για ευαίσθητα θέματα, όπως η ανδρολοχεία που πέρασε όσο περίμενε το παιδί του να έρθει στον κόσμο.  

Γιάννης Κουκουράκης

Το τηλεοπτικό κοινό τον αγάπησε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ φέτος συνεχίζει να προκαλεί καρδιοχτύπια με τη συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο». Είναι απόφοιτος του Εθνικού, ενώ ασχολείται και με το μόντελινγκ.

Στέφανος Μιχαήλ

 Ο κύπριος νεαρός ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη», ενώ έχει παίξει και σε άλλες επιτυχημένες σειρές όπως το «Μπρούσκο» και οι «8 λέξεις». Ήθελε να γίνει στρατιωτικός όμως τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

Πάνος Βλάχος

Πρωταγωνιστεί στην σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την δυναμική του παρουσία, αλλά και το ταλέντο του για πρώτη φορά σε κωμικό ρόλο. Σπούδασε Ναυτιλιακά, όμως η υποκριτική τον κέρδισε από μικρή ηλικία. Η καταπληκτική ερμηνεία του στην θεατρική επιτυχία που συνεχίζεται για δεύτερο χρόνο «Ο Τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» του χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη.  

Γιώργος Γεροντιδάκης

Toν γνωρίσαμε στον ρόλο του σκληρού, βίαιου και αμείλικτου Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος τον απολαμβάνουμε στον «Σασμό». Για τους… παλιούς, είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Peppermint».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v