Λαμπερά εγκαίνια στο νέο χώρο ομορφιάς ATHENS DERMA

Η επιστημονική ομάδα του ATHENS DERMA υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά πλήθος φίλων και συνεργατών

Λαμπερά εγκαίνια στο νέο  χώρο ομορφιάς ATHENS DERMA

Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες τα εγκαίνια του νέου χώρου ομορφιάς ATHENS DERMA στο νεοκλασικό κτίριο δίπλα από την πλατεία Μαβίλη, στο κέντρο της Αθήνας. Η επιστημονική ομάδα του ATHENS DERMA υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά πλήθος φίλων και συνεργατών, αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από το δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο.  

 

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΓΓΟΣ ΕΦΗ ΡΟΖΗ

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΡΟΜΠΙΛΗ  ΘΩΜΑΣ ΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ  ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΓΔΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΦΗ ΣΦΥΡΗ 

Oι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στο πλήρως εξοπλισμένο και ανανεωμένο χώρο του ATHENS DERMA και ενημερώθηκαν από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό για την ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει ο χώρος ομορφιάς: το παγκοσμίου φήμης Laser Alexandrite Candela Pro, τα ευρέως γνωστά και αποτελεσματικά μηχανήματα  και προϊόντα των εταιρειών Green Peel και Μedik8. 

ΚΕΡΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ


Σκοπός της επιστημονικής ομάδας του ATHENS DERMA είναι με τη βοήθεια ενός δερμοαναλυτή να αναλύσει στους ενδιαφερόμενους τις ανάγκες του δέρματός τους και βάσει αυτών, να προχωρήσει στην εξειδικευμένη θεραπεία μέσω συγκεκριμένων πρωτοκόλλων. Ξεκινώντας με ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου και συνεχίζοντας με peels (οξέα φρούτων) και φυτικών peeling μπορεί να προβεί με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια σε πιο δυνατές θεραπείες, όπως είναι η μεσοθεραπεία προσώπου, καθώς και σε θεραπείες ακμής, λάμψης, ενυδάτωσης και φωτογήρανσης.

 

ΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ  ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 

ΜΑΡΙΑ ΛΑΛΑΝΙΤΗ  ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v