Νίκος Παππάς: «Μια συγγνώμη στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ που τις αγνοούσα τόσα χρόνια»

Ο Νίκος Παππάς εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να δωρίσει όλη του την αμοιβή από τον Παναθηναϊκό στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

Νίκος Παππάς: «Μια συγγνώμη στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ που τις αγνοούσα τόσα χρόνια»

Ο Νίκος Παππάς είναι ένας πολύ ωραίος τύπος. Πολλές φορές έχει σταθεί στο πλάι όσων έχουν ανάγκη χωρίς να επιζητά προβολή για τις πράξεις του. Πριν κάποιες μέρες αποφάσισε να δώσει την αμοιβή του από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ. Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας βρέθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ κι όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποθεώθηκε.

Όταν τελείωσε η αναμέτρηση μίλησε για την απόφασή του να δωρίσει τα χρήματα της φετινής του αμοιβής στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

«Μην το υπεραναλύσουμε και γίνουμε γραφικοί όπως γίναμε με τον Κορυδαλλό (σ.σ. το γήπεδο μπάσκετ που έφτιαξε στις φυλακές). Μετά από τόσα χρόνια εδώ, πλέον οι ανησυχίες και τα προβλήματά μου δεν είναι αν θα μπει η ρουφιάνα η μπάλα στο καλάθι ή αν θα με αδικήσει ο προπονητής. Έχω καθαρό μυαλό να δω και άλλα πράγματα, να δω ανθρώπους που τόσα χρόνια παλεύουν για να έχω εγώ μόνο αυτά τα προβλήματα. Τι θέλω να πω; Συνειδητοποίησα φέτος πόσες φορές άφηνα τον καφέ μου παρατημένο στα αποδυτήρια, τα νερά πεταμένα, πόσες φορές μπήκα με βρώμικα παπούτσια ή πέταξα την πετσέτα. Είναι ένα έμμεσο ευχαριστώ, μια έμμεση συγγνώμη που με φρόντιζαν τόσα χρόνια. Δεν είναι ένα τρελό ποσό. Ας πούμε ότι είναι μια συγγνώμη για τόσα χρόνια που τις αγνοούσα» δήλωσε συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v