«Η απογείωση της γεύσης» στο Nikkei Peruvian Resto-Bar

Το Nikkei Peruvian Resto-Bar, με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις, κάνει και φέτος τη διαφορά προσθέτοντας στον κατάλογό του νέα πιάτα με ακόμα πιο τολμηρούς συνδυασμούς.

«Η απογείωση της γεύσης»  στο Nikkei Peruvian Resto-Bar

Στο Nikkei Peruvian Resto-Bar, ενώνεται μαγικά η ιαπωνική με την περουβιανή κουζίνα.

Η Νikkei κουζίνα, που δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα στο Περού από Ιάπωνες μετανάστες εργάτες (σ.σ. «Nikkei» είναι η ιαπωνική ονομασία για τον μετανάστη) οι οποίοι στην προσπάθειά τους να μαγειρέψουν τα ντόπια υλικά χρησιμοποιώντας τις δικές τους παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές άνοιξαν ένα καινούριο κεφάλαιο στον παγκόσμιο γαστρονομικό πολιτισμό, έχει τον δικό της μοναδικό χώρο και στην καρδιά της Αθήνας, το Nikkei Peruvian Resto-Bar.

Εκεί, όπου ο Claudio Bairami κι η ομάδα του, δημιουργούν ευφάνταστα πιάτα απογειώνοντας τη ιαπωνική λεπτότητα στη γεύση συνδυάζοντάς την με την περουβιανή κουζίνα στην οποία κυριαρχούν η καυτερή πιπεριά, το κρεμμύδι, το κόλιανδρο, το λάιμ. 

Το Nikkei Peruvian Resto-Bar, που δημιουργήθηκε πριν από επτά χρόνια κερδίζοντας αμέσως πρωταγωνιστική θέση στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, τόσο με τις μοναδικές fusion γευστικές προτάσεις του όσο με την κοσμοπολίτικη αύρα του, την ξεχωριστή διακόσμηση, τα υπέροχα signature cocktails με την υπογραφή της Μαίρης Ταλαιπώρου και την απολύτως ταιριαστή μουσική, έχει πιστούς επισκέπτες που το απολαμβάνουν στο μέγιστο.

Το Nikkei Peruvian Resto-Bar, με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις, κάνει και φέτος τη διαφορά προσθέτοντας στον κατάλογό του νέα πιάτα με ακόμα πιο τολμηρούς συνδυασμούς.

(Nikkei Peruvian Resto-Bar: Κλεομένους 2, Πλ. Δεξαμενής, Κολωνάκι, Αθήνα 106 73, (ξενοδοχείο St. George Lycabettus) Τηλέφωνο: 21 0723 9366. Μενού: nikkeirestobars.com)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v