Δημήτρης Μπάσης: «Η τραπ είναι σαν να τρως προφιτερόλ με σαρδέλα»

Ο Δημήτρης Μπάσης μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Καλημέρα» για σημαντικά περιστατικά της καριέρας του αλλά και την άποψή του για την τραπ.

Δημήτρης Μπάσης: «Η τραπ είναι σαν να τρως προφιτερόλ με σαρδέλα»

Ο Δημήτρης Μπάσης μίλησε τον Θανάση Πάτρα για λογαριασμό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» κι αναφέρθηκε στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, ενώ αποκάλυψε και το πραγματικό του όνομα.

«Το 1993 κατέβηκα με ωτοστόπ στην Αθήνα για να με ακούσουν ο Κραουνάκης με την Πρωτοψάλτη. Το όνομά μου είναι Μπίμπασης και το κάναμε Μπάσης, αλλά δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα μου, ο οποίος για 4 χρόνια δεν με άκουσε πουθενά, ήρθε για πρώτη φορά όταν ήμουν με την Αλέξιου και τον Νικολόπουλο» δήλωσε σχετικά ο Δημήτρης Μπάσης.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι «η “απώλεια” του πατέρα μου ήταν το πρώτο μεγάλο χαστούκι στη ζωή μου». Αναφερόμενος στους «Ψίθυρους Καρδιάς», ο τραγουδιστής είπε πως: «ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά με προσγείωσε απότομα ο Χρήστος Νικολόπουλος». 

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα έκανε συνεργασία με κάποιον τράπερ, ο Δημήτρης Μπάσης ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας: «Αν θα έκανα τραπ τραγούδι; Προφιτερόλ με σαρδέλα θα έτρωγες εσύ; Δεν μου αρέσει αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν την καταλαβαίνω πάντως. Ο στίχος της τραπ μιλάει για βία, έξω από την δική μου κουλτούρα».

Τέλος ο τραγουδιστής τόνισε πως «Εάν ο γιος μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αλλά δεν έχει φωνή, θα τον αποτρέψω αν είναι χάλια, γιατί να ξεφτιλίζεται το παιδί;»

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v