Έφη Σαρρή: «Το φέρετρο μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία μπράτσα»

Η Έφη Σαρρή εμφανίστηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι έδωσε μια κάπως μακάβρια συνέντευξη, η οποία είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί.

Έφη Σαρρή: «Το φέρετρο μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία μπράτσα»

Η Έφη Σαρρή εμφανίστηκε στο «Breakfast@Star» και μίλησε στην Φωτεινή Ψυχίδου και την ενότητα της εκπομπής, «Τι Ψυχήδου θα παραδώσεις;» κι απάντησε στις μακάβριες ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

«Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το “Γυμνός μες στην Ελλάδα” πρώτο βέβαια, το “Τι είχαμε, τι χάσαμε” και άλλα» δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, ωραία μπράτσα, να φοράνε… ή να μη φοράνε» πρόσθεσε γελώντας η τραγουδίστρια.

Μετά από σχετική ερώτηση για το αν τη σημάδεψε κάποιος θάνατος διάσημου προσώπου η Έφη Σαρρή είπε: «Με σημάδεψε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον. Βλέπω κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και λέω ότι του μοιάζουν. Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v