Παπούλια για Φιλιππίδη: Μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Η ηθοποιός κατέθεσε στο δικαστήριο για τον κατηγορούμενο συνάδελφό της και είχε να πει πολλά.

Παπούλια για Φιλιππίδη: Μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα

«Χυδαίος και εξουσιομανής». Με αυτούς τους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε η Εβελίνα Παπούλια στον Πέτρο Φιλιππίδη, προχωρώντας για πρώτη φορά στην αποκάλυψη ότι και η ίδια υπήρξε θύμα ανάρμοστης συμπεριφοράς από τον κατηγορούμενο.

«Πρέπει να εξομολογηθώ ότι ήταν πολύ δοτικός κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της πρόβας. Ήταν θετικός μαζί μου και προστατευτικός. Ένιωθα άνετα. Στην πορεία αυτό που είδα ήταν ότι άλλαζε. Μετατοπιζόταν, άλλαζε η κατάσταση. Ήξερα ότι εκείνος με έχει ανάγκη και όχι εγώ» ανέφερε και συνέχισε:

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε δεύτερο περιστατικό μέσα στο καμαρίνι του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως ‘χαχαχα’. Κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα από αυτά, οι δυο τους σύμφωνα με την ίδια συνεργάστηκαν και πάλι αφού όμως είχαν τεθεί όρια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v