Χαμός με την Μποφίλιου και τη φωτογράφιση στο Λονδίνο

Η εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, με την τραγουδίστρια να απαντά στους επικριτές της

Χαμός με την Μποφίλιου και τη φωτογράφιση στο Λονδίνο

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο και πόζαρε, φορώντας τα ρούχα μιας φίλης σχεδιάστριας στους δρόμους της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter αλλά και στα υπόλοιπα social media καθώς μερίδα του κοινού κατηγόρησε τη Νατάσσα για πολυτελή βίο που δεν ταιριάζει στα πολιτικά της αριστερά πιστεύω.

Πέρα από τους επικριτές ωστόσο υπήρξαν και πολλοί που πήραν το μέρος της τραγουδίστριας, έχοντας ως επιχείρημα το γεγονός ότι τα λεφτά είναι δικά της κι επομένως μπορεί να κάνει ότι θέλει. Τα ρούχα που φορά δεν κάνουν λιγότερο αριστερή την Μποφίλιου υποστήριξαν άλλοι χρήστες του Twitter.

Η ίδια η τραγουδίστρια σε επικοινωνία της με την Έλενα Χριστοπούλου απάντησε για πρώτη φορά στα επικριτικά σχόλια, λέγοντας: «τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v