Πανέμορφα σπιτάκια για να μείνεις στην Αθήνα

Για ζευγάρια, αλλά και για μοναχικούς τύπους, με υπέροχη θέα, σε όμορφες γειτονιές, μια ανάσα από εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθήνας.

Πανέμορφα σπιτάκια για να μείνεις στην Αθήνα

Αποφάσισες να κάνεις διακοπές στην Αθήνα; Γιατί όχι, όλα γίνονται και αν μας ρωτάς κάτι τέτοιο έχει ενδιαφέρον.

Έχεις τη δυνατότητα να είσαι μια ανάσα από εκεί που συμβαίνουν τα πιο ωραία πράγματα, μπορείς να κάνεις τις βόλτες σου στο ιστορικό κέντρο, να αράξεις σε μαγαζάκια, να πιείς το καφεδάκι σου και να γίνεις ένας κανονικός τουρίστας στην πόλη σου.

Δες παρακάτω μερικά υπέροχα, μοντέρνα, μινιμαλιστικά, πολυτελή και ρομαντικά σπιτάκια για να κλείσεις.

Ζεστή και άνετη, αυτή η μικροσκοπική σουίτα διαθέτει μπάνιο με φυσικό φως, θέα στην Ακρόπολη και ντους οροφής, έναν καναπέ σε ιαπωνικό στιλ, μια μηχανή Nespresso και ένα διπλό κρεβάτι με απευθείας θέα στον Ιερό Βράχο για να αράζεις με τις ώρες – στα 89€ η διανυκτέρευση.

Θες κάτι πιο οικονομικό; Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο Μοναστηράκι, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, και ένα μπαλκονάκι για να δεις Ακρόπολη όσο ρουφάς το καφεδάκι σου – στα 44€ η βραδιά.

Κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, αυτό το διαμέρισμα παρέχει πολυτέλεια και άνεση, και είναι ένα ωραιότατο μέρος για να χαλαρώσεις και να πάρεις διάλειμμα από τη φασαρία της πόλης – στα 50 η διανυκτέρευση.

Στα σύνορα Κουκάκι – Ακρόπολης, αυτό το άνετο διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο διαθέτει ένα ωραιότατο roof για να απολαύσεις την θέα στην Ακρόπολη, άνετη τραπεζαρία και μοντέρνο ντιζάιν. Στα 83€ η διανυκτέρευση.

Στο ολοζώντανο Παγκράτι, αυτό το όμορφο διαμέρισμα, διαθέτει 2 υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια, 1 μπάνιο, 1 καθιστικό με καναπέ και κουζίνα και είναι κατάλληλο για ζευγάρια, αλλά και μοναχικούς… ταξιδιώτες. Διανυκτέρευση στα 52€.

Λίγο πιο δίπλα, στο Μετς, αυτό το όμορφο σπίτι με μπαλκονάκι βρίσκεται σε μια όμορφη γειτονιά, ιδανική για να χαλαρώσεις και να κάνεις τις βόλτες σου. Στα 67€ η διανυκτέρευση.

Στο Μεταξουργείο, κοντά στην πλατεία Αυδή, βρήκαμε ένα σούπερ μοντέρνο διαμέρισμα με king size κρεβάτι, smart τηλεόραση, μπαλκόνι και όλες τις ανέσεις που χρειάζεσαι για να είσαι άνετος τουρίστας στην πόλη σου.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v