Μελέτη: «Δηλαδή πρέπει να πάμε σαν τα ταγάρια στο θέατρο;»

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε με τον δικό της τρόπο σε εκείνους που σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της σε θεατρική παράσταση.

Μελέτη: «Δηλαδή πρέπει να πάμε σαν τα ταγάρια στο θέατρο;»

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε πριν κάποιες μέρες στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» έργο του οποίου έχει κάνει και τη μετάφραση. Η γνωστή παρουσιάστρια δέχθηκε κριτική για το ντύσιμό της, την οποία δεν άφησε αναπάντητη μέσω της εκπομπής της. «Θα το πω και το παράπονό μου. Κάποιος βρέθηκε και είπε ότι ήταν υπερβολικό το ντύσιμο. Δηλαδή θα πρέπει να πάμε σαν ταγάρια στο θέατρο; Δεν έχω καταλάβει. Ότι ήταν πάρα πολύ βραδινό» ανέφερε συγκεκριμένα.

Παράλληλα η Ελεονώρα μίλησε και για τους ανθρώπους που επιδεικνύουν κακοποιητικές συμπεριφορές στο εργασιακό τους περιβάλλον, τονίζοντας πως: «Εγώ το έχω δηλώσει και δημόσια, το μόνο που δεν έχω πει ποτέ είναι το όνομά του, ότι έχω περάσει από συνεργασία που φοβόμουν. Πριν από κάποια χρόνια μπορεί να μην αντιδρούσα, αλλά έχω μάθει και αντιδράω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δειλοί, να το ξέρετε. Οι κακοποιητικές συμπεριφορές είναι δειλών ανθρώπων. Είναι πάρα πολύ δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι. Πρέπει απλά να βρεις τη δύναμη και να πεις σε αυτόν τον δειλό να κάνει άκρη. Σαφώς και το έκανα».

Πρόσθεσε ακόμη: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή. Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε που πουλάει μούρη, ξερολίαση και αέρα. Όχι, είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, από μακριά τους μυρίζομαι πλέον, από μακριά και δεν τους θέλω κοντά μου, τους διώχνω».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v