Brutus Tavern, η αστική εκδοχή της κρεατοφαγίας

Το Brutus Tavern, με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τη βαθιά γνώση στο αντικείμενό του που άλλαξε τη σελίδα στην αθηναϊκή κρεατοφαγική σκηνή, υποδέχεται τη νέα σεζόν με εμπλουτισμένο μενού, για μοναδικές γαστριμαργικές απολαύσεις!

Brutus Tavern, η αστική εκδοχή της κρεατοφαγίας

Το Brutus Tavern, με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τη βαθιά γνώση στο αντικείμενό του, που άλλαξε τη σελίδα στην αθηναϊκή κρεατοφαγική σκηνή, υποδέχεται τη νέα σεζόν με εμπλουτισμένο μενού, για μοναδικές γαστριμαργικές απολαύσεις!

Με έδρα του την καρδιά του Κολωνακίου (Λεβέντη 3), το εγχείρημα της dream team της εστίασης που αποτελείται από τον Γιάννη Μωράκη, τον Γιώργο Μελισσάρη και τον Γιώργο Κανελλόπουλο ανοίγει ξανά και υπόσχεται, για μια ακόμη σεζόν, γαστρονομικές συγκινήσεις.

To Brutus Tavern είναι ένα κομψό premium steakhouse, με ανοιχτή κουζίνα και άνετη σάλα βασισμένο σε διεθνή πρότυπα και στη φιλοσοφία της προσιτής πολυτέλειας, το οποίο επιμελήθηκε ο interior designer, Στράτος Χιωτέλης δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που ταξιδεύει τους επισκέπτες ταυτόχρονα στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στο Παρίσι ταυτόχρονα. 

Το μενού του Brutus Tavern φέρει σταθερά την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, ενώ στην κουζίνα βρίσκεται ο chef Στέφανος Ρίζος.

Στο Brutus Tavern, θα γευτείτε εκλεκτές κοπές από επιλεγμένες φάρμες, αλλά και τις αμαρτωλές προτάσεις της ενότητας Carnivorous Habits: αφεθείτε στα πεντανόστιμα Sliders με Dry Aged κιμά, Red Leicester τσένταρ και καραμελωμένα κρεμμύδια, αλλά και στο χορταστικό Roll με Olive Fed χοιρινό λουκάνικο, εσπρέσο και εσπεριδοειδή, συνδυάζοντάς τα με τη βαθιάς νοστιμιάς σαλάτα Forest που κρύβει στην καρδιά της ωμά άγρια μανιτάρια, πεκορίνο με τρούφα, φουντούκια και βινεγκρέτ με μουστάρδα Dijon.

Στο τέλος, κρατήστε χώρο για το φινετσάτο Citrus Layered Cake, με πραλίνα και lemongrass.

Η λίστα των κρασιών του Brutus Tavern, που αυτή  τη χρονιά έχει επιμεληθεί ο sommelier Άγγελος Αντωνίου, περιλαμβάνει εκλεκτές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα, ξεχωριστές ετικέτες του Νέου Κόσμου, αλλά και ονομαστά γαλλικά κρασιά.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v